I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Moje życie - moja własność.
#_# pisze: Powiem ci, że tego typu eksperymenty są bardzo poważne. Można niestety tak sobie spierdolić gospodarkę hormonalną, że ponosić konsekwencje będziesz do końca życia. Podstawwe pytanie narazie brzmi czy powyższe efekty chcesz osiągnąć u kobiety czy u mężczyzny?
browar444 pisze: Czy znacie jakiś w miare dostępny sposób na wywołanie trwałej impotencji lub jezelui ni to przynajmniej tymczasowej?
wikipedia pisze: Impotencja, niemoc płciowa, ED- dysfunkcja seksualna występująca u mężczyzn, objawiająca się brakiem erekcji lub ejakulacji mimo podniecenia i satysfakcjonującej gry wstępnej. Występuje najczęściej u mężczyzn powyżej 50 roku życia.
Czeslaw pisze: tym, co i u mężczyzn - nie chce Ci sie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.