Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Poznałem osobe uczuloną na dexa, która wrzuca po 90mg i osiąga 2-3p.
Czy może to mieć poważniejsze konsekwencje niż zwykle wrzucanie?
A moze to lepiej, bo mniejsza dawka?
  • 3250 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Kumplowi odjebało po 225 i chciał malucha podnosic, ale 90? 90? Słownie dziewiećdziesiąt? Toż to 6 axów albo 3 tussidexy, no ja bym sie tylko cieszył. To nie jest uczulenie tylko nadwrażliwość i mysle że dzieki temu jeszcze zdrowiej na tym wyjdzie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
90 mg 8-( zazdroszcze
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
o kurwa ! ja też tak chce... pomyślcie na ile tripów styka jedna paczka aco... jaka ekonomia :-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
no to jeżeli bym tak miał ze 90mg i 2-3p to zamiast podnosić tego malucha
to bym go sobie kupił za oszczędzone pieniądze i jeszcze na wachę by starczyło %-D
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Kurwa, nie ma uczulenia na dxm. No może i jest, ale nikt jeszcze nie udowodnił. A to co opisujecie, to nadwrażliwość enzymu metabolizującego dxm w dxo, kurwa. Wiem, że się czepiam, ale mam kaca to moge.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 1 / 0
Słuchajcie, mam pewnien problem z dexem. Chodzi o to, że nawet dawka 12 tab. działa na mnie wyjątkowo mocno. Dziwi mnie to, bo mojego kumpla taka dawka nie rusza nawet.Ja po 12 tab. czuję się naprawdę mocno zdysocjowany, robo-walking silny itd. Po dawce 450mg na noc, myślałem że umrę, totalny bad trip, wydawało mi się, że w moim mieszkaniu jest spotkanie martwych członków mojej rodziny, jakaś ciotka której poderżnięto gardło leżała wraz ze mną w łózku, a jakiś wujek który zginął w wypadku samochodowy leżał w śpiworze u mnie na podłodze... Przez cały dzień dochodziłem do siebie, odczuwając działanie DXM. A więc nasuwa sie pytanie czy jest możliwość żebym był w jakiś sposób nadwrażliwy na dexa? Może chodzi o wagę (63kg), ale wątpie. Proszę o odpowiedzi. pzdr

[Prosze, najpierw sprawdz czy watek juz nie istnieje nim zalozysz nowy.]
Ostatnio zmieniony 08 maja 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Wykrawiaj się powoli, nie śpiesz się,
Co dalej? Powiem ci, co dalej. Zamówię kilku czarnuchów, żeby tu przyszli popracowali nad nim z obcęgami i palnikiem. Słyszysz, co mówię, buraku? Jeszcze z tobą nie skończyłem! Zrobię ci z dupy jesień średniowiecza.
  • 459 / 3 / 0
@up - też bym tak chciał %-D chyba jesteś jednym z nielicznych, których tak mocno klepie taka dawka :-D pozdro.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2780 / 46 / 0
Tak, wszystko wskazuje na to, że musisz być nadwrażliwy. Na twoim miejscu bym się cieszył, bo nieźle na tym wyjdziesz, jeśli chodzi o wydawanie kasy - dwie, trzy paczki mogą ci starczyć na długo, a niektórzy wpieprzają je w odstępach paru dni.

Gratuluję odwagi w braniu 450mg, skoro wiedziałeś, że już 180 robi cię mocno. Eksperymentuj, nieznacznie zwiększając dawkę w - to chyba najważniejsze - parutygodniowych odstępach, a będzie dobrze.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Rozjebany CYP2D6 ;]
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.