Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 26 / / 0
co to bylo
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
jakis czas temu kumpel dal mi jakas tabletke ,juz nieraz testowalem rozne leki wiec nie spodziewalem sie ze taki 1 maly drops moze powalic prawie 70 kg na tak dlugi czas jakim jest48 godzin moze ktos wie co to moglo byc bo skutki byly fatalne nie moglem sie poruszyc ani mowic lezalem taki obezwladniony jak nigdy w zyciu moze ktos wie co to za gowno ale chyba to nie pigula gwaltu
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Pigułka gwałtu to olejek, więc to nie to.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.MojoRisin »
Wziąłeś do gęby coś, o czym nie mialeś zielonego pojęcia?
Pozazdrościć toku myślenia... ;]
  • 920 / 163 / 0
Nieprzeczytany post autor: wonszgrzybojad »
to ja tez sie zapytam od razu w watku. ja kiedys kupowalem od kolesia "pixy po 2 zlote" (ach te pierwsze opcje) kupilem najpierw jedna mowil zebym wypil do tego browara to bedzie fajnie. rozkruszylem pixe i do napoju gazowanego wypilem i tak po 45 minutach zaczelo sie robic dziwnie, fajnie, dziwnie jak sie okazalo rano nie pamietalem nic co sie dzialo poprzedniego wieczoru a rano zwala taka ze nic w huj mi sie nie chcialo. 2 dni pozniej kupilem jeszcze 3 albo 4 wyszlem z domu zjadlem i kurwa nie pamietam nic od 18 do poranka tylko takie przeblyski: cmentarz, fajnie, trupy i rano. a rano to juz kurwa nie moglem pierwszy raz w zyciu takie kurwa cos ze mi sie zyc nie chcialo, czulem sie jakbym mial sie zaraz zabic. ale pozniej juz spoko. pol roku pozniej napisal czy jeszcze chce bo teraz ma 3 razy mocniejsze podziekowalem sobie nic ciekawego. nie zabardzo znam sie na lekarstwach, tyle co dex, benza, a reszta wiedza teoretyczna. moze ktos to porowna chociaz do czegos bo mi to dalej spokoju nie daje. z gory dzienki.
P.S. nie jedzcie pixow za 2 zlote %-D
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
hm... w wariancie delikatnym to była jakaś mocna benzodiazepina
w wariancie hardcore ktoś cie nafaszerował jakimiś neuroleptykami

Trzeba mieć trochę nie po kolei żeby brać coś o czym nie ma się zielonego pojęcia.
Napisz jaki to miało kolor, wielkość, kształt, czy była podziałka, może jakiś lekoman to rozpozna ;)
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
Nieprzeczytany post autor: wonszgrzybojad »
okragle, biale, podzialka z jednej strony na pol, o polowe moze troszke mniej wieksze od tabsa acodinu 8-( dzieki za odpowiedz. a odnosnie mojego niepokolei... bylem mlody i glupi fakt %-D
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Biały Szum »
jak pojde do mojego psychiatry to Ci napisze ...z Twojego opisu wynika ze są to piguły ktore kiedys brałem(jakies 3lata temu) dawno wiec nazwy nie pamietam...ale spałem całe dnie po tym pamietam ze były w zielonych listkach a jak wziałem pierwszy raz 3 (z zalecenia lekarza) to nie dotarłem do łozka ktore stało przy fotelu i kompie a zadziałało w 15 min! dowiem sie moze nawet jutro!
Uwaga! Użytkownik Biały Szum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
podoba mi się. wpiszę to na swoją magiczną listę :drabina do nieba: pod bieluniem, 2 gramami acodinu i 10 kwasami.
nunc stans
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
Pigułka gwałtu to olejek, więc to nie to.
Gówno prawda.
Co z flunitrazepamem i GHB ?
Wszystkie te substancje z alkoholem są świetnymi rape drugs (chyba;))
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
GHB nie jest oleiste przypadkiem?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...