Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 83 / / 0
Założyłem jako uzupełnienie wcześniejszego tematu "Kultura palenia jointów" ponieważ poruszał on wyłącznie kwestie trawy. Co z innymi dragami ?. Jakie znacie niepisane zasady, reguły które nieustanie ewoluują w społecznościach ludzkich ?.

Aby zacząć powiem o parzystym jedzeniu liści SD. (Ukłon w stronę Mazateków).
Wolność niesie za sobą konsekwencje własnych poczynań dlatego właśnie jestem Kon-liberałem .

salvia.PL

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Trzeba umieć ściągać z klasą. Najlepiej uformować kreskę banknotem 100-złotowym, a następnie zwinąć go w rulon i przystawić jednym końcem do nosa, a drugim na proszek. Wersja "na szybko" - wysypujemy kupkę proszku na szkiełko od zegarka, ostrożnie podnosimy nadgarstek, przytykamy jedną dziurkę, a drugą wciągamy. Wersja "na kozaka" - lokalizujemy wzrokiem element otoczenia z kantem - np. stół, szkolna ławka, parapet w WC. Usypujemy kreskę wzdłuż krawędzi i analogicznie do poprzedniej sytuacji zatykamy jedną dziurkę, ustawiamy się i szybkim posunięciem ściągamy proszek z powierzchni. Jak jesteś kozakiem, to proch masz w nosie. Jak jesteś lamerem, to proch pofrunął w powietrze.

Tytoń. Tytoń należy palić dystyngowanie. Po odpaleniu papierosa, bierzemy mocny i głęboki wdech, a następnie powoli pozwalamy, aby dym swobodnie wyleciał nosem i przyjemnie połechtał śluzówkę. Ważna jest też metoda trzymania papierosa przy zaciąganiu, kciukiem i palcami wskazującym i środkowym przytrzymują tylko menele spod sklepu albo lansujące się małolaty. Papierosa należy trzymać między palcem wskazującym a środkowym, nie za głęboko, ale nie za płytko, dłoń luźno, płytko trzymają geje. Popiół strzepywać można na 2 sposoby. Standardowo - wówczas przytrzymujemy papierosa kciukiem i strzepujemy opuszkiem palca wskazującego lub zahaczamy delikatnie parę razy stroną od paznokcia. Druga opcja jest bardziej efektowna. Jeśli lans, to wolna amerykanka, można zdmuchnąć, strzepać o mur, strzepać którymkolwiek palcem. Po skończeniu palenia bardzo ważna część. Pozbycie się niedopałka. Otóż najefektowniejszym sposobem jest ujęcie go między kciuk a palec środkowy i wyrzut na drugą stronę jezdni lub za chodnik z dużą rotacją i pod bardzo ostrym kątem.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JABLOCZNIK »
papierosy i alkohol sa be dl a pojebow.

Ja pijam perfumy , hguuaaaaaaaaaaaaaaaa. zeby mnie dziewczyny lubialy.

ja naprzyklad obojetnie komu pojde zalatwic towar. inni nie

Biore wszystko, spid, hel, tabletki opiatowe, xtc, benzo , kooks . ale najlepiej podobaja mi sie tabletki , nosze ze soba torebczke z gdzies 50 tabletek kazda inna, duzo jest tam benzo , antybiotykow, roznych innych na serce , ladnie wygladaja i wspaniale, tez by byo duzo opiaowych tabletek w kolekcji ale tychtrudno sie utrzymac to tylko pudelka po nich mam.
Uwaga! Użytkownik JABLOCZNIK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Psy-Blue »
Sheesha:
-Nie podpalać piepierosów od węgielka.
-W sheeshy jarać tylko melase (tia...)
-Sheeshy sie nie jara, ją się pali ;]
-Podawać waż trzymając go lekko zwiniętego (trzymając za uchwyt i kawałek węza tak żeby było coś ala "U"), ustnikiem w swoja stronę.
-Nie celować ustnikiem w ludziów.
-Nie zaciągać sie dymem i puszczać jak największe chmury.

Więcej nie pamiętam.
Nie ma ludzi, nie ma trendów, telefonów, sukcesów ani błędów...

Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
  • 173 / / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
podstawowa zasada: nie wpierdalać się bez zaproszenia

jak trzymasz lolka to nie trzymaj go pazernie za długo
Psyc[H]oaktywni
  • 178 / 8 / 0
nie wpierdalac sie bez zewolenia to zlota zasada.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
Minos pisze:
dopehead pisze:
To co robisz na tym forum? LOL
Ten topic był w dziale Knajpa dlatego tu zajrzałem.
Nie wpierdalaj się

Alkochol zawsze polewa ten który nie pije, a jak wszyscy piją, to ten który pił ostatni polewa temu który pije następny, i jazda :D A jak każdy najebany w trupa, to polewa ten któremu najmniej kieliszek spierdala %-D
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
"Nabijający nigdy nie jest rozpalający"
W myśl tej zasady ten, który nabija nigdy pierwszy nie powinien ciągnąć buchów z lufy.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
to dlatego od samotnego palenia mozna popasc w depresje?
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
Nie łykaj wiecej tablet niż mozesz połknac, bo sie zerzygasz. Stare ludowe przysłowie :)
kodeina
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...