ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Prosze, wybaczcie mi to pytanie bo nie jestem zbyt doświadczony w temacie, którym się tu posługujecie. Pigułki lubie sobie zjeść od czasu do czasu ale zastanawiam się czy można zapalić trawe, kiedy jest się pod ich wpływem. jeszcze nigdy tego nie robiłem i mam nadzieje że ktoś mi poradzi czy warto. Ewentualnie jest jeszcze inna opcja... Najpierw zapalić i dopiero wtedy zażyć pingielka... Co będzie lepsze??
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
oczywiście że można :-) fajny mix
i tak jak wspomniałeś, najlepiej jak Ci już faza wejdzie to wtedy dopal mj
לאכול חומצה!
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Dodam od siebie coś. Nie pal za dużo, bo Ci bańkę rozpierdoli. W sumie ja tak mam, jak mam palic do fety czy dropa (czego nie lubię bo mi sę bańka psuje) to bardzo mało, z buszka i styka. Tylko tak by zrobio się ciekawiej, nie tak by sie rozjebać, bo jakieś shizy mnie zaczynaja męczyć. Rozkminianie jakis pierdół itp. A po kole to ja chce mieć relaks, ciepło i spokój.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
dobrze że mu przypomniałeś
mały maszek i to wszystko
לאכול חומצה!
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nie wiem jak inni, ale ja nie lubiłem palić po załadowaniu sie dropsa. Lepiej jest zjeść pixy i urozmaicić czas oczekiwania na załadowanie się paleniem dużej ilości. Wtedy jest fajne płynne przejście jednego w drugie. Palić też nie lubię na zejściu bo mam jakieś chujowe akcje na tle psychicznym. Nie pamiętam ich już dokładnie, bo ostatni raz dropsiłem okrutnie w maju. Takie jakieś zryte paranoje i niepokój.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Moim zdaniem palenie osłabia kule dlatego wole tą czystą euforyczną fazke.
Ale baaaardzzzooo lubie zajarać jak zchodzą, wtedy buszek, zamykam oczy i fajne rzeczy sie dzieją, powtórki z imprezy i takie tam :-D
  • 437 / 20 / 0
Hmm, dziwne. Jak dla mnie zielenina świetnie komponuję się z XTC. Żadnych schiz nie zaobserwowałem, raczej spotęgowanie działania. No ale co organizm to reakcja.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 193 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
Zapal na zejściu, zobaczysz jak może ucieszyć brak mózgu.
Błędne koło.
  • 98 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Thelem »
Jak to jak może ucieszyć brak móżgu? :huh: ja mam dziś zamiaqr zjeść 2 smile, i zapalić sztuke po godzinie od zjedzenia... Powinno być dobrze, nie? :D

pzodroo.
Turn on, tune in, drop out...
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kasia83 »
Ja lubie sobie zapalic ziolka na koniec fazki po dropsikach, wtedy ide smacznie spac.. a nastepnego dnia na dole to nie proboawalm, moze i dobry sposob..pewnie sie przekonam niedlugo..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.