ODPOWIEDZ
Posty: 2 • Strona 1 z 1
  • 1 / / 0
Witam !
Prosze mi powiedziec jaka wielkosc boxa bedzie nadawac sie na 2 roslinki.
Czy box o wielkosci 0.6 x 0.6 x 1.2 m bedzie sie nadawal czy bedzie tam juz za gesto...
Mysle tez o lampie 600 w. Bo to chyba idealna wielkosc do tego ? Czy tak ?

pzdr
T.
Uwaga! Użytkownik borkined nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
mym skromnym zdaniem, da sie upchnąć na chama nawet i 4, ale lepiej byłoby posadzic 3. Wykorzystałbys wtedy cale miejsce do uprawy, a takze mial jeszcze troche miejsca na rozrosniecie sie roslin. Ewentualnie, wysokość może tylko nasuwać pewne wątpliwości, chyba że będziesz uprawiał jakąś metodą np. scrog'iem
Lampka 600W jest lekko zamocna, 150-250W wypyka w całości :)
ODPOWIEDZ
Posty: 2 • Strona 1 z 1
Newsy
[img]
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

[img]
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.