Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, mam pytanie odnosnie sklepu internetowego z uk http://www.everyonedoesit.co.uk/online_headshop/, w którym mozna znalesc ciekawe produkty. Chcialem sie dowiedziec czy one dzialaja a zwlaszcza mieszanki ziol tam dostepne? a co najwazniejsze chcialem sie zapytac czy nie groza mi jakiekolwiek konsekwencje prawne jesli zamowie. ktorys z produktow tam dostepnych? dzwki za odpowiedzi i pozdrawiam

Tego typu wątki znajdują się w dziale art.62. Przenoszę - teoretyk
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik skpp1906 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
dsfdsfsdf
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Chyba pomylioł ci sieznaczek, bo ten różowy jest dla dziewczyn :-P
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: skpp1906 »
spoko wielkie dzieki, czyli mam rozumiec jak zamowie tego z zagranicy ok 500g to nie przyjedzie mi to z cbś do domu? tak pytam bo prawo to ja .... "z komentarzy pod różnymi z produktów można wywnioskować jaki dają efekt" tak ale trudn, zeby napsiali, ze nie dziala:P przeciez sprzedaja to. tak wiem dzieki alkocholik nie wnikaj:P
Uwaga! Użytkownik skpp1906 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
skpp1906 pisze:
tak pytam bo prawo to ja ....
ty psie nikczemny
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: skpp1906 »
?? i wsumie, ze sa legalne na jakiej podstawie?? jaka ustawa??
  • 4024 / 371 / 951
boskie.nie ma to jak 'ayahusca sacrament' z tekturką z małpą pod hasłem hasłem 'jungle highs' albo joint z salvii pobłogosławiony przez Mazateków.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
[sdfsdfdfsfds
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
skpp1906 pisze:
?? i wsumie, ze sa legalne na jakiej podstawie?? jaka ustawa??
To co nie jest zakazane jest dozwolone, większość reguluje ustawa o przeciwdziałaniu. Wiele ziółek ma bardzo nikczemne działanie w porównaniu do syntetycznych dragów lub farmaceutyków, pomijam indywidualne wrażenia. Najlepiej zamów na próbę bo możesz być zawiedziony
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.