Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
nocny ogrodzie, musialeem se tlumaczenie zrobic, hihi..
INTERPUNKCJA poprawilaby zrozumialosc. Taki guziczek na lewo od kropki jest, jak nacisniesz, to wyskakuje taki znaczek: ,
Jak zapalisz browna to naraz z ponurej /nudnawej trzezwości przejdziesz do niesamowitej rozkoszy- o ile brown za 1 razem zadziala, to jest po prostu bardzo duża szansa że szybko się wjebiesz.
Podsumowując, jeśli ciagnie cię do opiatów, spróbuj kody. Brown zawsze może poczekać, powiedziałbym nawet im pozniej tym lepiej...
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
o ile brown za 1 razem zadziala, to jest po prostu bardzo duża szansa że szybko się wjebiesz.
zryty, mniej więcej znam Twoje aktualne podejście do dragów i wg mnie możesz zapalić, ale małe ilości :] nie sądzę byś się wjebał. i pamiętaj, nawet opiaty mogą Ci pogłębić lęki więc nie baw się z tym często.
Słabe opiaty (tramal, koda) są bardzo dobre ale trzeba mieć mocną psychikę żeby się bardzo nie uzależnić a tolerancja rośnie szybko.
Ja wyniosłem się za nimi ale nie na tą pizzę lol.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.