Nie mam pojecia jak to dawkowac i spozyc.
Jezeli ktos posiada informacje o tym cudzie prosze o informacje.
Z gory dziekuje
Jezeli ktos posiada informacje o tym cudzie prosze o informacje.
To ludzie stworzyli sobie boga.
Doczytałem na erowidzie tyle samo, że porcja to >50 sztuk, tyle tez mam zamiar przyjąć. O ile dobrze zrozumiałem to z tym nie robi się żadnych wywarów a jedynie można pogryźć orzeszki przed połknięciem. Dam znać jak wyszło po weekendzie. Mam nadzieje że nasiona nie są stare i że będzie odpowiednio :)
a żeby nie było ,że bezwartościowy dla innych użytkowników offtop, to podaję za herbtalks.info, może komus się przyda- jeden z tamtejszych userów chwalił sobie 10x ekstrakt voacangi zażywany podjezykowo w ilosci 100 mg z dodatkiem 100 mg sody dla lepszego uwolnienia/wchłaniania alkaloidów. ekstrakt dostępny np. w Maya.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
http://www.shamanshop.pl/sklep/product_ ... cts_id=210
brać pod język czy donosowo?
Czy można voacange porównać do Ibogainy?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Toudy pisze: siemka, znalazłem taki ekstrakt x 10
http://www.shamanshop.pl/sklep/product_ ... cts_id=210
brać pod język czy donosowo?
Czy można voacange porównać do Ibogainy?
Jak przyrządzić i ile tego magicznego extraktu żeby wystąpiły porzadane efekty?
Jakich spodziewać się po tym efektów?
Ile czasu się ładuje i ile trwa cały trip ?
Dawka ok 0,3g spowodowała silne pobudzenie-na początku łagodne ale rosnące w siłę, po ok 30 min wyczułem wchodząca lekką psychodele. Myślę że jak dla mnie na 1 raz 0,3 g to za malo 0,5 byloby całkiem zadowalające :-D
Jeszcze do konca nie skumalem rośliny (następną próbę zostawiam sobie na weekend) ale polecam bardzo polecam!!! :-D 0,3g podziałąło bardzo ciekawie powiedziałbym że mi wystarczyło ale ciekawość nie pozwala mi przystopować.
A własnie....
mowae o extrakcie x 10:P
I brałem donosowo
Toudy i jakie efekty gdy zwiększyłeś dawkę? Myślę aby zacząc odrazu z grubej rury i 0,5g wziąść
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.