Nie mam pojecia jak to dawkowac i spozyc.
Jezeli ktos posiada informacje o tym cudzie prosze o informacje.
Z gory dziekuje
Jezeli ktos posiada informacje o tym cudzie prosze o informacje.
To ludzie stworzyli sobie boga.
Doczytałem na erowidzie tyle samo, że porcja to >50 sztuk, tyle tez mam zamiar przyjąć. O ile dobrze zrozumiałem to z tym nie robi się żadnych wywarów a jedynie można pogryźć orzeszki przed połknięciem. Dam znać jak wyszło po weekendzie. Mam nadzieje że nasiona nie są stare i że będzie odpowiednio :)
a żeby nie było ,że bezwartościowy dla innych użytkowników offtop, to podaję za herbtalks.info, może komus się przyda- jeden z tamtejszych userów chwalił sobie 10x ekstrakt voacangi zażywany podjezykowo w ilosci 100 mg z dodatkiem 100 mg sody dla lepszego uwolnienia/wchłaniania alkaloidów. ekstrakt dostępny np. w Maya.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
http://www.shamanshop.pl/sklep/product_ ... cts_id=210
brać pod język czy donosowo?
Czy można voacange porównać do Ibogainy?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Toudy pisze: siemka, znalazłem taki ekstrakt x 10
http://www.shamanshop.pl/sklep/product_ ... cts_id=210
brać pod język czy donosowo?
Czy można voacange porównać do Ibogainy?
Jak przyrządzić i ile tego magicznego extraktu żeby wystąpiły porzadane efekty?
Jakich spodziewać się po tym efektów?
Ile czasu się ładuje i ile trwa cały trip ?
Dawka ok 0,3g spowodowała silne pobudzenie-na początku łagodne ale rosnące w siłę, po ok 30 min wyczułem wchodząca lekką psychodele. Myślę że jak dla mnie na 1 raz 0,3 g to za malo 0,5 byloby całkiem zadowalające :-D
Jeszcze do konca nie skumalem rośliny (następną próbę zostawiam sobie na weekend) ale polecam bardzo polecam!!! :-D 0,3g podziałąło bardzo ciekawie powiedziałbym że mi wystarczyło ale ciekawość nie pozwala mi przystopować.
A własnie....
mowae o extrakcie x 10:P
I brałem donosowo
Toudy i jakie efekty gdy zwiększyłeś dawkę? Myślę aby zacząc odrazu z grubej rury i 0,5g wziąść
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.