- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Kto próbował, co przeżył? Jakieś refleksje? Warto, nie warto? Planuję spróbować tego miksu i chciałbym się dowiedzieć, w jakich proporcjach i ilościach dobrać składniki, coby było najciekawiej :-)
ps.
Wspomniałem już w modyfikacjach, że przydało by się nowe podforum o samych mixach... bo ja bym się kłócił, czy ten wątek powinien siedzieć w "Aptece" czy "DXM". No ale cóż... <_<
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
...stonoga potrafi zdeptać 100 czereśni naraz:)
Gorzej na drugi dzień... :-/
Tylko jest jeden problem. Wiadomo czego nie mozna zrobic po deksie...
...a po benzydaminie sie to robi wykurwiście. :-D
Ale jak sie dorzuci deksa to nichuja. :-(
Efekty: Euforia, zajebisty stan, krecenie sie pokoju, zajebiscie mi sie rozmawialo z ludzmi tylko, ze po benzie mam tak ze nie moge sie ladnie wyslowic, urywam wyrazy, ine moge wypowiedziec, itp;d ale do sedna, delikatne oev-y, tj. patrzalem na kumpla, widzialem na nim okulary, potem zmieniala sie twarz jego na kogos innego, itp. spinacz zamienil sie w zolbnierzyka i strzelil z luku.. Ogolnie zajebisty mix, szczerze polecam.
but money can buy me drugs so that`s cool :)
A wysłowić to sie bardziej po samym DXM nie moge.
Ja w sprawie dawki. Chodzi o to czy 3 saszetki TR i 2 opakowania Acodinku to nie za dużo? Po 1,5g benzy niewiele sie działo, a i 2 paczki aco to już nic (oczywiście brane oddzielnie). Jak zadziałają razem? Zamierzam wziać 2 op acodinu, bo mniejsze dawki bardzo słabo odczuwam. Z góry dzięki. Pozdro
Szczerze to acodinu z dxm nie warto łączyć
BXM jest zajebiste ma swój niepowtarzalny klimat, ale chcecie wiedziec co mam do powiedzenia to czytajta TR na NG .
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Różowa kokaina. Australia podmieniła transport narkotyków
Pięciu mężczyzn usłyszało zarzuty po tym, jak australijskie władze udaremniły zakrojoną na szeroką skalę operację przemytu narkotyków.
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie
Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.