najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 51 / / 0
SeedBoutique daje te pestki jako freebie.Wiecie może co to za odmiana?
Uwaga! Użytkownik darek1917 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / / 0
Na 20 pestek South African Durban Poison x Skunk"1 ponad ziemie wyszła tylko 1 roślinka <_<
Hehe Jak myślicie co będzie??chłopak czy dziewczyna??
:cool:
Uwaga! Użytkownik darek1917 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
moim zdaniem elegancka odmianka, moze byc taka troche październikowa jeśli to jest ten Afrykański Durban...

Z tego co slyszalem to Durban z nirvany to jest:
Durban x Skunk#1

czyli to bedzie cos podobnego, ale jednak lepszego...
Obojetnie czy bedzie dziewczynka czy chlopiec, ja bym na twoim miejscu skolowal sobie growera ktory ma jakas fajna sativke (Grapefruit? C99? i zrobil krzyzowke bo ciekawie się może zapowiadać...
BTW: Teraz pare osób w tym roku bedzie miala Black Devil na outdoorze czyli Skunk x Haze - pokolenie drugie z niervanowskiego SkunkxHaze o dziwo ktory doszedl na outdoorze...
Jak znasz kogos takiego to sie nie zastanawiaj tylko sie dogaduj zeby on Ci przeslal pylek albo Ty jemu.

Pozdro

BTW: Ja dostalem z seedbay'a krzyzowke Blubonic x [Blueberry x White Russian] 5 pestek, o ile znam goscia ktory to zrobil to pewnie wykielkują wszystkie i będzie mega kosa :) Szkoda tylko ze indoorowa odmianka bo niemam opcji robic przynajmniej do konca wakacji. :)
Swoją drogą miły akcent dostawać pesteczki od wielkiego sklepu z nasionami z gratisem ktory zrobila osoba ktora sie chociaz troche zna :D
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 51 / / 0
Znam kogoś kto będzie miał w tym roku na outdoorze Zamal x Skunk Special.
Co myslisz o krzyzówce tego Durbana z tym Zamalem??
Blubonic x [Blueberry x White Russian]
będzie kosa :-)
Swoją drogą miły akcent dostawać pesteczki od wielkiego sklepu z nasionami z gratisem ktory zrobila osoba ktora sie chociaz troche zna
troche zna, to skromnie powiedziane :-D
  • 1736 / 18 / 0
Znam go tak jak naprzyklad Pana Jaha z forum. Czyli prawie w ogóle.
Znam kogoś kto będzie miał w tym roku na outdoorze Zamal x Skunk Special.
Zamal podobno kwitnie 18 tygodnii... tak cos mi sie o uszy obiło. Niewiadomo czy dojdzie, a tymbardziej czy pestki dojdą ale możesz spróbować.

Fajnie byłoby mieć dobrą, wczesną i plonodajną sativke o ciekawym smaku..
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 51 / / 0
Ten zamal dla szybszego kwitnienia został crossowany ze skunkiem i wogole podobno ma paszny owocowy smak.

Co do krzyzowania to nie mam doswiadczenia ale zawsze można sprubować czegos nowego.

Posiadać troche swoich dobrych pestek to przeciez czysta przyjemnosc :-)
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: darek1917 »
No i po South African Durban Poison x Skunk"1. nie wiem co wjebało mi 2 roślinki w tym właśnie SADP#S1
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mous_def »
oto skunk ruderalis / durban (z tym że jest to już chyba f4 czy f5 od oryginalnego z nirwany)
w zasadzie dość wczesny, co do mocy to średnia/słaba , z tym że bardzo specyficzna, zdecydowanie podkrecająca
zeszłego outa zapyliłem ten wynalazek white russianem, ciekawo co wyjdze w tym roku ...

tak wyglądał w połowie października..., dziwne bo poprzedniego outa za chiny nie przypominam se żeby był fioletowy, no ale to już f5 a na tym etapie to juz chyba rosyjska ruletka...

http://img244.imageshack.us/my.php?image=13pazdxt7.jpg
Uwaga! Użytkownik mous_def nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: darek1917 »
w zasadzie dość wczesny, co do mocy to średnia/słaba , z tym że bardzo specyficzna, zdecydowanie podkrecająca
ja lubie takie palenie :-)
dziwne bo poprzedniego outa za chiny nie przypominam se żeby był fioletowy, no ale to już f5 a na tym etapie to juz chyba rosyjska ruletka...
na out niektóre odmiany tak sie zachowują właśnie.

powodzenia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.