ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Dziś wruciłem z Baletu, oczywiście na balecie zjadłem 2 białe wisienki,
Potem już nie patrzyłem bo pigóły nie klepały w ogóle. Ale przejdźmy
Do sedna sprawy, mineło 6 godzin jak wrucilem z Baletu, a na twarzy,
W okolicach policzkow, pojawiły sie czerwone plamki, jak podrażnienie,
Albo uczulenie, czy to normalne ? i czy to wina Tablet ? czy mojej skóry ?
Powiedzcie czy sie kiedyś z tym spotkaliście, i czy wam też sie to zdarza,
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź dziękuje i pozdrawiam :D
Uwaga! Użytkownik Macabree/Abra nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
No a co w tym dziwnego? Uczulonym można być dosłownie na wszystko...
Jedyne co jest dziwne, to że wyskoczyło dopiero po 6 godzinach - no ale możesz być uczulony np. na jakiś metabolit MDMA...
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Różne syfy po dragach to raczej norma
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: strength »
nie boj sie - przejdzie... no chyba ze jesz codziennie :)
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Glancek »
A jak powiedzmy jest sie konkretnie uczulonym na MDMA, to mogą wsytąpić jakieś poważniejsze objawy? Tak w ogóle, to jak można jakoś sprawdzić czy jest sie uczulonym na tą subst (oczywiście oprócz wrzucenia kółka)?
  • 74 / 2 / 0
Hmm.. ja np. jak zjem kółka to tez mam twarz zaoraną czerwonymi plamkami, ale to chyba nic poważnego bo po 3 dniach mi schodzi i do tej pory nic mi sie z tym nie dzieje strasznego i nie czuje żadnego uszczerbku na zdrowiu, więc chyba nie ma sie co bac;)
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 5299 / 104 / 0
Może trzymałes pod jęzorem?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich