Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 5 / 0
Interesuj mnie następująca rzecz: czy ktokolwiek spotkał sie z tym, że pały wpadały na uczelnie z psem w poszukiwaniu narko? Bo jak wiadomo w szkołach średnich czy gimnazjach jest to zjawisko dość powszechne..
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Policja moze tak dzialac, jezeli rektor uczelni podpisal z nimi jakas umowe. Niestety, chyba większość uczelni juz tak zrobiła. Z tego co slyszalem, to np. na mojej uczelni bylo raz przeszukiwanie szatni. Nie wiem niestety na ile ta informacja jest prawdziwa.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Policja z reguły nie ma wstępu na teren wyższych uczelni, ale istnieje właśnie możliwość podpisania umowy, która daje im tą możliwość :-( Dowiedz się jak jest w przypadku twej uczelni, może jeszcze tego nie zrobiła :-P
Uwaga! Użytkownik Personifikacja Irracjonalności Bytu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
U mnie w szkole (chodzę do Technikum) były ostatnio pały z pieskiem i szukali narkotyków. Wchodzili do klasy i piesek wąchał wszystkich po kolei. Wywąchał mojego kolege ale nie miał nic przy sobie tylko dzień wcześniej miał jaranie w kieszeni. Dobrze że nie przyszli do mojej klasy bo byłem dosyć zjarany, że takiej coś bedzie dowiedziałem się na lekcji jak już nie wolno było wyjść z sali.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 922 / 276 / 0
JEBAĆ KURWY PSY
PSYCHEDELIC WARRIOR
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.