Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / / 0
Przede mną nowe doświadczenie - z grzybami. Kumpel nazbierał i chce mi dać woreczek w którym jest jakieś 100 grzybków. Kolo mrozi je w zamrażalniku, mowi ze po zozmrożeniu trzeba je od razu wjebać, moje pierwsze pytanie pytanie brzmi: czy grzyby nie stracą właściwości psychoaktywnych jeśli po rozmrożeniu je wysuszę?
Tak jak już mówiłem - nigdy nie obcowałem z zibenami, dlatego stawiatm kolejne pytania:
- ile trwa lot po grzybach?
- ile ich jednorazowo zjeść?
- i JAK je skonsumować - na sucho, z wodą czy jak?

Pozdrawiam!
Riki tiki narkotyki :P
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Odpowiedzi na Twoje pytania zostały już udzielone w różnych wątkach, na przykład Grzyby - dawkowanie czy w wątku ogólnym. Rozejrzyj się, zamiast tworzyć nowe tematy.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Przede mną nowe doświadczenie - z grzybami. Kumpel nazbierał i chce mi dać woreczek w którym jest jakieś 100 grzybków. Kolo mrozi je w zamrażalniku, mowi ze po zozmrożeniu trzeba je od razu wjebać, moje pierwsze pytanie pytanie brzmi: czy grzyby nie stracą właściwości psychoaktywnych jeśli po rozmrożeniu je wysuszę?

Tak jak już mówiłem - nigdy nie obcowałem z zibenami, dlatego stawiatm kolejne pytania:

- ile trwa lot po grzybach?

- ile ich jednorazowo zjeść?

- i JAK je skonsumować - na sucho, z wodą czy jak?
kolo ktory ci to proponowal ma racje, wpierdol je od razu po rozmrozeniu, dzialaja tak samo jak swieze, nie traca psychoaktywnych wlasciwosci[ble ble bel], zjedz jednorazowo 50, no chyba ze lubisz ostre jazdy bez trzymanki wtedy zjedz wszystkie i dopal baczki do tego. Skonsumuj je normalnie;] jak lubisz, to zrob sobie jajecznice.

Popieram przedmówcę, dokladnie tak jak mowil NG, wszystkie informacje są w podanym przez niego wątku. pzdr ;]
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie wysuszysz ich po rozmrożeniu, bo bardzo szybko zaczynają wtedy gnić. Na pierwszy raz weź 20. 50 to IMO za ostra jazda na pierwszy raz. Raz się sparzyłem i teraz wiem, że choćbyś walił przez miesiąć po 450 mg DXM dziennie to i tak nie przygotuje Cię na spotkanie z grzybami. Weź 20, potem weźmiesz 30 jak już będziesz wiedział co i jak. Ew. weźmiesz od kumpla jeszcze 10 i łykniesz 40. Ładuje się 40 minut, wznosi się faza przez goldzinę i wtedy osiąga szczyt, który ytrzymuje się 2- godziny i zaczyna opadać. opada przez jakieś 3 godziny. Więc zarezerwuj 7 godzin. Zjedz od razu po wyjęciu z zamrażalnika tak na sucho - są pyszne jak są zamrożone.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 413 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adm »
Kurwik pisze:
Nie. Raz się sparzyłem i teraz wiem, że choćbyś walił przez miesiąć po 450 mg DXM dziennie to i tak nie przygotuje Cię na spotkanie z grzybami.
Nie wiem co jest takiego strasznego w spotkaniu z grzybami,przecież to czysta przyjemność.
Ja tam się nigdy nie przygotowuje-wystarczy tylko dobra pogoda i wolny dzień.
A co do DXM,to ja się boje wziąść 450mg barzdziej niż 60 grzybków.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Przeskocz z osobistego rekordu 30 sztuk do 80. Zacznij sobie wkręcać, że jesteś nieczysty, zobacz, że znajomi przez to, ze z przyjemności skręcałeś się po łóżku zaczynają się Ciebie bać i dostań bad tripa. Dostań myśli samobójczych i bądź tak rozkojarzony, że chcąc zjeść czekolada mylisz ją z własnym amuletem na szyi. Sounds like fun?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vold000 »
a ja 1 raz grzyby bralem w sylwka w tym roku bylo to 20 sztuk i bylo cudownie:D
wczesniej tylko palilem trawe ale to co daly mi te grzyby bylo nie do opisania poprostu boskie uczucie kiedys musze sprobowac wiecej i na czysto bo wtedy cala noc mialem jointa w gebie poprostu odczuwalem potrzeba cieglego palenia trawy no i alkocholu tez duzo wypilem co dziwne film mi sie nieurwal z czego jestem dumny :P
nastepnym razem musze wziasc wiecej i na czysto ;]
  • 376 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
ja wszystkie pierw mrozilem potem jadlem :D na 1 raz zjadłem 50 i mysle ze gdybym mial okazje to poprawic to zjadł bym okolo 30 max na pierwszy raz hehehe bo po 50 nie wiedzialem co sie dzieje i tracilem nad wszytskim kontrole powoli :D na 2 raz bylo okolo 30 +mj i juz był jalcik tak jak powinno byc nie za mocno nie za slabo :D wiec nie radze ci jesc wszystkiego (100) na 1 raz lol ja do zywych wrocilem po okolo 5 godzinach mniej wiecej a jadlem je odrazu z woreczka jeszcze zimne i przegryzałem czipsami :D
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan wojtas »
Skoro już powstał ten temat, to może ktoś by zebrał dokładnie i w jednym miejscu wszystkie informacje przydatne początkującym?
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: magna »
to ja mam takie pytanie:
kiedy szukać?
Uwaga! Użytkownik magna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.