Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać grzyby?
Tak
154
59%
Nie
4
2%
Nigdy nie brałem/brałam
105
40%

Liczba głosów: 263

ODPOWIEDZ
  • 74 / 5 / 0
Ankieta tylko i wyłącznie dla ludzi, którzy jedli grzyby przez minimum 2 lata lub przez krótszy okres czasu i przestali, bo uważają to za gówno. Warto było?

Nightgarden : i jeszcze raz proszę o dodanie sondy. Obiecuję, że to już ostatni raz.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2007 przez Night Garden, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Moim zdaniem osoby które w tej sądzie napisały że warto było jeść grzyby-mało się ich najadły albo nigdy sie nie przejechali na nich... po 2 sezonach ostrego jedzenia grzybów moje życie sie zmienbiło niebede się tu rozpisywał ale kumaci poprą moje zdanie . ELO
  • 17 / / 0
Eee no coś ty, jem grzyby od pięciu lat, może więcej. Jeszcze kiedyś jak miałem sporo, to non stop byłem na fazie. Tylko przez częste branie bardziej zaczynałem czuć zgrzybienie a coraz mniej miałem akcji. Teraz biorę raz na rok, taka przerwa wystarczy żeby spadła tolerancja i jednocześnie była niezła zajawka. Powiem krótko, dla mnie grzyby są najlepszą używką jakiej próbowałem i to w sensie jazdy jak i braku skutków ubocznych, czy nawet samego zjazdu (bezbolesny powrót do rzeczywistości).
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Moim zdaniem osoby które w tej sądzie napisały że warto było jeść grzyby-mało się ich najadły albo nigdy sie nie przejechali na nich... po 2 sezonach ostrego jedzenia grzybów moje życie sie zmienbiło niebede się tu rozpisywał ale kumaci poprą moje zdanie . ELO
zmieniło się na lepsze?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 440 / 4 / 0
dlaczego nie ma odpowiedzi 'HWDP' ?
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 93 / 1 / 0

ja tez jadlem 2 sezonki grzyby i to dosc czesto wiem ze jak ise z tym przesadza to jest potem hujnia ale jakby tak raz na sezon czy tam ewentualnie 2 razy to niezaszkodzi :-p
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jadłem kilka razy w odstępach czasowych. MAło co nie zapłonąłęm od środka przeczytawszy "brać grzyby". Kurwa grzyby się je a nie "bierze". A to, że komuś wychodzą bokiem z powodu zbyt częstego jedzenia to wcale dziwić nie powinno. Z resztą co to za przyjemność za często jeść? ehh
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 803 / 6 / 0
Zielone Karty pisze:
dlaczego nie ma odpowiedzi 'HWDP' ?
O właśnie jedyna właściwa dla tych co nie żrą 2lata :-D

2lata? Jakie dwa lata? Weekend w weekend?(jest ktoś taki?) miech w miech? co kilka miechow? Jakies ciągi? Bo nie wiem czy moge zaglosować...

Grubo cos ponad 2lata minęły od pierwszego wrzucenia, ale nie mam cisnienia żeby żreć tak często jak jarać. A może o dostępność się rozchodzi...

Grzyby nauczłyły mnie szacunku dla życia, respektu dla przyjmowanych substancji psychoaktywnych, gdy pierdolnąłem pierwszy raz, aż wyszedłem z ciała i przeniosłem się na koncert ostrego, by znów powrócić i wyjść z imprezy, żeby nikt po pogotowie nie dzwonił i nie miał problemów.
Uważam, że warto było :-) .
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jadłem pare raz w dość długich odstępach czasowych. Zawsze przez następne dwa trzy tygodnie rano wstawałem i chciało mi się żyć, cieszyło mnie wszystko, byłem bardziej pobudzony i optymistyczny do tego stopnia, iż wszyscy to zauważali. Psylocybinki rulez. Nie mogę się sierpnia doczekać
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 414 / 8 / 0
To ty w sierpniu już zbierasz???
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.