Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Nightgarden : i jeszcze raz proszę o dodanie sondy. Obiecuję, że to już ostatni raz.
Moim zdaniem osoby które w tej sądzie napisały że warto było jeść grzyby-mało się ich najadły albo nigdy sie nie przejechali na nich... po 2 sezonach ostrego jedzenia grzybów moje życie sie zmienbiło niebede się tu rozpisywał ale kumaci poprą moje zdanie . ELO
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Moim zdaniem osoby które w tej sądzie napisały że warto było jeść grzyby-mało się ich najadły albo nigdy sie nie przejechali na nich... po 2 sezonach ostrego jedzenia grzybów moje życie sie zmienbiło niebede się tu rozpisywał ale kumaci poprą moje zdanie . ELO
Zielone Karty pisze: dlaczego nie ma odpowiedzi 'HWDP' ?
2lata? Jakie dwa lata? Weekend w weekend?(jest ktoś taki?) miech w miech? co kilka miechow? Jakies ciągi? Bo nie wiem czy moge zaglosować...
Grubo cos ponad 2lata minęły od pierwszego wrzucenia, ale nie mam cisnienia żeby żreć tak często jak jarać. A może o dostępność się rozchodzi...
Grzyby nauczłyły mnie szacunku dla życia, respektu dla przyjmowanych substancji psychoaktywnych, gdy pierdolnąłem pierwszy raz, aż wyszedłem z ciała i przeniosłem się na koncert ostrego, by znów powrócić i wyjść z imprezy, żeby nikt po pogotowie nie dzwonił i nie miał problemów.
Uważam, że warto było :-) .
To ludzie stworzyli sobie boga.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.