Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Niech każdy opisze, sytuacje w których działał poniżej swojej godności żeby zaćpać/zdobyć towar. Niewiem jak wam, ale ja miałem kilka takich kilka drobnych (?) incydentów. Np. kiedyś zdarzyło mi się coś takiego, że ustawiłem się z kimś na palenie, a kiedy się okazało że nie ma topy, ani nie ma skąd skminić, ściemiłem coś, że musze już iść - bo nie było gandy. Opiszcie tego typu sytuacje w których się kiedyś znaleźliście.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: red »
Ja osobiscie nie przypominam sobie nic takiego (i raczej nigdy mi sie cos takiego nie przytrafi mam nadzieje), aczkolwiek znam pewna osobe, ktora studiujac informatyke sprzedala swoje podzespoly komputerowe, aby miec pieniadze na uzywki (chyba na amfetamine i MDMA, ale nie jestem pewny). Obudowe do komputera i monitor sobie zostawila, ot taka sciema dla otoczenia i rodzicow :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code :(
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
na szczęście nie miałam jeszcze takiej sytuacji i nie zamierzam.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Kolega mieszkał tydzień na dworcu głównym we Wro bo wolał kupić ziółko i piguły(tak naprawdę to cholera go wie co zakupił)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: pablo81 »
uwaga mocne! w czasie gdy kiralem rozpuch, poprosilem moja matke zeby kupila mi w miescie rozpuszczalnik bo bedziemy z kolega malowac rower.......i kupila nawet taki jaki prosilem.......no comments
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
coz.. dla przecietniaka, normalnego zjadacza chleba to stosunkowo drogi sport.. swiadmosc zawartosci swojego portfela jest istotna. trzeba miec do tego glowe - pochopne rzucanie sie na gleboka wode czasami dorowadza do takich przypadkow, o jakich mozemy przeczytac wyzej, heh ;] z podzespolami od kompa koles przesadzil ;]

tyle ode mnie - cel tematu jest inny, wiec sorry za offtop'a
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
To może wskazywać na dziwne zjawisko. Dragi są tak zajebiste, że aż chujowe. Niektórzy wolą mieć fajnie pod sufitem niż żyć godnie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ciumolotka »
Ja robiłam w życiu dużo "niegodnych" rzeczy dla dragów, ale przede wszystkim- kłamałam, sprzedawałam wszystkie swoje cenniejsze przedmioty i biużuterię a także kradłam. Brzydzę się tego co robiłam i k***ewsko wstydzę więc postanowiłam to w końcu z siebie wykrztusić - żeby się ukarać za dawne grzechy <_<
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
Ja oszukuje mame ktora mi wierzy ze juz nie cpam, zapierdala zeby zapewnic mi byt, a ja nadal, perfidnie klamiac. Jak znajde jakies tabletki u kolegow, to im zapierdole, oczywiscie kolega nie cpajacym. Ostatnio dla kodeiny zajebalem siostrze z portfela kase. Na razie nie sprzedaje cennych zeczy i mam nadzieje ze tak zostanie.
...
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Kiedyś pamiętam umawiałem się z kumplem właściwie tylko po to, żeby się zjarać (miał trawe i chętnie się dzielił) :-(
Teraz już nie pale i mam nadzieję, że więcej czegos takiego nie zrobię.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.