mam takie pytanie do was dzisiaj dostalem jakis aerozol na alergie ktory rozszeza pluca i tu mam takie pytanie teoretycznie jesli zaaplikuje to sobie przed joincikiem powinnem wchlonac wiecej thc i miec wiekrza banie czy mam racje czy jestem w bledzie? stosowal ktos juz to?
chodzi oto ze jesli to rozszeza pluca to wchlanianie powinno byc leprze prawda?
vold000 pisze: kurcze czyli lipa i nic z tego niebedzie?
wujek supra
Ja mam astmę wcześniej przed paleniem mogę sobie inhalator zapodać i rozszerzają mi się po tym oskrzela , co nie ma nic do rzeczy ..........
Zresztą mj. sama rozszerza oskrzela .........więc się nie łudz ze jak zażyjesz sobie te twoje leki że będziesz bardziej zjarany czy coś....
Pozdr.!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.