Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 2 / / 0
Pragnąłbym zgromadzić jak najwięcej metod wkręcania ludzi, gdy są upaleni.Jest już temat jak wy się wkręcacie, ale mnie interesuje - jak wkręcić kogoś.Poniżej parę metod na dobry start [które wyłapałem na forum] :

1. DESKA
Ilość osób : conajmniej trzy
Potrzebne : zwyczajna deska [może lepiej oheblowana ;P] i coś do podłożenia pod nią
Wykonanie : bierzemy osobę, którą chcemy wkręcić i stawiamy na desce, zasłaniamy czymś oczy [bluza, chusta] bardzo dokładnie. Dwie osoby stają z boku i chwytają deskę. Trzecia osoba staje przed osobą wkręcaną i każe jej położyć ręcę sobie na ramionach. Zaczynamy mówić, np. : "Masz zły sen. Uciekasz przez las, goni cię sfora wilków. Wybiegasz z lasu i stajesz nad trzydziestometrową przepaścią... [w tym momencie osoby, które trzymają deskę podnoszą ją wraz z osobą na jakieś 30 cm] ...patrzysz w dół. CZUJESZ TĄ WYSOKOŚĆ ! [ i tu najważniejsze : osoba, która mówi zaczyna powoli kucać - naszej ofierze wydaje się, że jest NAPRAWDĘ WYSOKO] Musisz skoczyć na dół ! SKACZ ! SKACZ !
Mogę tylko dodać, że niektóre osoby drą się jak dzieci gdy mają skakać ;] Mi kumple wykręcili ten numer w sumie na trzeźwo, ale później podniesli mnie na 180 cm, a ja nie chciałem im wierzyć i poleciałem na plecy :/

2. ZNIKAJĄCA LUFA
Ile osób : dwie [ i szeroooka publiczność ;] ]
Potrzebne : lufka, ew. coś długiego i cienkiego jak długopis itp.
Wykonanie : siadamy koło wkręcanej osoby i mówimy tak : słuchaj, będę zadawał ci pytania, a ty masz odpowiadać - nie zastanawiaj się nawet nad odpowiedziami. Ale gdy będziesz odpowiadał, musisz pociągnąć za lufkę, którą mam w ręce. Całość polega na tym, aby usiąść tak, żeby osoba nie widziała lufki, tzn. zasłaniamy jedną rękę drugą [coś, jakbyśmy mieli złożone ręce na piersi] i zadajemy pytania, np. "Ile godzin śpisz" - "Osiem" i osoba ciągnie lufkę. W końcu wjeżdzamy na temat : ile razy lizałeś się z laską ? ile razy byłeś z laską w łóżku ? aż w końcu dojeżdzamy do pytania "Jak byłeś z laską w łóżku pierwszy raz, to co ona powiedziała, gdy ściągnęłeś gacie ? " i podajemy naszej ofierze pustą rękę bez lufki. Zazwyczaj następuje wielkie zdziwienie i tekst typu : "NIE MA TAM TEGO"

3. MAGICZNY TRÓJKĄT vel KASK
Ile osób : conajmniej dwie
Potrzebne : nic, oprócz dobrego zgadania reszty uczestników poza ofiarą ;]
Wykonanie : albo podchodzimy do kogoś i wykonujemy gest, jakbyśmy zakładali mu kask i zamykali szybkę, albo stajemy wokół kogoś z kolegami i wkręcamy mu, że złapali go murzyni i zamknęli go w więzieniu bez krat, które nazywają "Magicznym trójkątem" [kołem]. Później już tylko udajemy że delikwent ma problemy ze słuchem i nas nie słyszy

4. KAKAOWE SPOTKANIE
Ile osób : conajmniej dwie
Potrzebne : trochę żelu, ktoś, kto wystawi dupę na wierzch
Wykonanie : zasłaniamy ofierze czymś oczy i jedna osoba smaruje sobie wewnętrzną część dłoni żelem, ew. czymś lepkim i nieprzyjemnym w dotyku. Inna osoba powinna stanąć przed ofiarą z gołą dupą. Każemy ofierze ukierunkować palec na rulonik z dłoni z wypełniaczem w środku, po czym pozwalamy jej odkryć oczy. Ofiara doznaje DUŻEGO zniesmaczenia...

Teraz czas na Wasze propozycje ;]
Ostatnio zmieniony 29 października 2006 przez Kimol, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
najlepsze wkrety sie wymysla na freestylu, po fest zbakaniu. nie, ze se wyczytam i tak zrobie, ale to musi wynikac z sytuacji i pomyslowosci osob. tak mi sie przynajmniej wydaje.
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Rastuch pisze:
najlepsze wkrety sie wymysla na freestylu, po fest zbakaniu. nie, ze se wyczytam i tak zrobie, ale to musi wynikac z sytuacji i pomyslowosci osob. tak mi sie przynajmniej wydaje.
Zgadzam sie, nie wyobrazam sobie zreszta takiego wczesniejszego wymyslania co akurat mam komus powiedziec zeby go wkrecic, to powinno na bierzaco wychodzic.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
E tam...
Mi się ten topic podoba może kiedys kogoś tak wkręce... :)
Mogą być niezłe jaja a po mocnym upaleniu to wole się pośmiać niż myśleć jak go wkręcić ;)
Pozatym autor załorzył topic dla tych których się to podoba a wy odrazu "łałalala najpiej tam to a siamto" hehe.

Pozdro
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
O qwa to ja napisałem...... tylko że supravires zalogował się u mnie ostatnio i napisałem za niego... sorry supravires.
Nie było by to chyba takie bardzo złe gdyby nie siedziało we mnie dxm i mogłem jakieś głupoty napisac ;D

Pozdro
:)
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Pozatym autor załorzył topic dla tych których się to podoba a wy odrazu "łałalala najpiej tam to a siamto" hehe.
nie no tak tylko napomknalem, nie zebym cos mial do tego topicu, czy jego autora nie daj Boze... ;)
poprostu mam jednego kumpla, ktory we "wkrecaniu na fazie" widzi jakies zawody, jakas rywalizacje, kto kogo wiecej razy i skuteczniej wkreci. i mi sie ten temat z nim skojarzyl. a to co on robi jest naprawde zalosne :P kiedys, jak juz faza zeszla po jaranku mowi: hehe widzisz, ja cie dzisiaj 5 razy wkrecilem a ty mnie tylko 3... nosz kurde rece mi opadly... (nawet nie wiedzialem, ze 3 razy go wkrecalem, poprostu mam taki naturalny odruch po paleniu, ze uruchamiam wyobraznie i wymyslam rozne wkrety, czasem dla siebie, czasem dla innych :) )
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
[quote="Obłąkany"]
Ja znam świetny sposób żeby kogoś totalnie wkręcić. Po prostu osobie upalonej, w trakcie rozmowy gapić się na ucho ]

Nie trzeba tego wkręcać osobie zjaranej. Wystarczy ktoś, kto jest podatny na sugestie... Albo jakaś pięknisia. Spróbuj patrzyć się w jakiś jeden punkt na jej twarzy, po jakimś czasie Cię przeprosi i pójdzie do lusterka sprawdzić czy sie nie rozmazała :-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kimol »
Hehe...ja swoją drogą używam tych metod do swoistego rodzaju zawodów ;]
Po prostu - na imprezie działkowej ktoś mnie wkręca i w coś montuje, a ja mu odpowiadam za tydzień wkrętową ripostą - wiem, że niektórzy widzą w tym, bądź co bądź, głupkowate zachowanie, no ale cóż ;]
Warto jest się czasami pośmiać z tego jak cię ktoś wkręca ;] Co do montowania na poczekaniu : naprawdę czasami istnieją 'wkrętki', np. takie jak deska, które śmiało można odwalić odtwórczo i będzie niezła zabawa...
A teraz czekam na dalsze wywody pt. "Znęcaj się na swoich kompanach - poradnik wkręcania"
  • 83 / / 0
Nieprzeczytany post autor: FEX »
Pewnego razu na grzybach oglądaliśmy TV .Jeden z moich kolegów wczuł się w klimat Discovery Chanel :D ( pokazywana była jakaś operacja militarna chyba „pustynna burza” ). Nagle w telewizji pojawił się pan Jacques Chirac :D wzięliśmy telefon i zaczęliśmy mu ( tj. koledze ) wkręcać iż dzwoni Chirac i bardzo chce z nim rozmawiać.
Kolega odwrócił się w naszym kierunku ( powiedzmy iż nazywać można go np. Tomek ) miał oczy jak filiżanki i niewyobrażalne zdziwienie na twarzy. Wziął telefon przysłonił słuchawkę ręką i zaczął coś tam po cichu szeptać. Myślałem iż popłacze się ze śmiechu. Po chwili Chirac znikł i pokazała się kolumna czołgów jadących przez pustynie. Wtedy wytłumaczyliśmy Tomkowi iż przy użyciu telefonu może im wydawać rozkazy. Tak też uczynił zaczynając szeptać ; w prawo, prosto, stać ( patrzył się w telewizor i spoglądał co chwile na resztę ekipy wtedy już leżałem na ziemi w konwulsjach wywołanych śmiechem :D ).
Wolność niesie za sobą konsekwencje własnych poczynań dlatego właśnie jestem Kon-liberałem .

salvia.PL

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: johnson »
Swojego czasu po komórkach krążył plik "magda". To był po prostu przebój. Wszyscy sie tak nacinali i normalnie gadali z nagranym kolesiem.ale mało skumał się że to wkręt
Babilon, Babilon, Babilon, wszędzie ten jebany Babilon
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.