Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Witam! Ostatnio popalam skunika od dila i zauwazylem ze po spaleniu w popiole powstaja takie male (wielkosci glowki od szpilki) twarde kuleczki koloru kremowo bialego. Czy moze mi ktos napisac czy to jest normalne czy w tym skunie sa jakies chemikalia dodane przez dila?? Dzieki i pozdrowionka!!
Uwaga! Użytkownik seaside_suicide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Niewątpliwie nie jest to wynik palenia czystej maryśki.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Wow! Wreszcie ktoś przyznał, że w Maryśce oprócz Maryśki mogą byc jakieś inne gówna! A nikt nie chciał mi wierzyć... <_<
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kobyle_caco »
Nikt nie chce wierzyć jak ktoś pisze o dodawaniu innych drugów w celu wzmocnienia działania (ale chemiura!), dociążanie różnym syfem jest za to bardzo prawdopodobne.
na tropie marzeń jak szalony detektyw...
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Fasolkaaa pisze:
Wow! Wreszcie ktoś przyznał, że w Maryśce oprócz Maryśki mogą byc jakieś inne gówna! A nikt nie chciał mi wierzyć... <_<
E tam. Ja też przyznaje, że mogą być inne gówna. Moje ostatnie jaranie podpierdalało ewidentnie jakimś domestosem czy innym detergentem, dym też był jakiś inny, chujowy (brałem od osoby, której nigdy wcześniej nie znałem). Ale jednocześnie zaznaczyć trzeba, że te śmieci nie mają żadnych właściwości wzmacniających, zwykły mit, ale i tak głupki dolewają różne muchozole - co zrobić?

Poza tym, negowane są głównie mity dosypywania fety, LSD, mdma i takich innych.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rasta_Boy »
8-( ciekawie a może to szkło było
Coco jumbo i do przodu! – to moje hasło
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Btw, był już podobny wątek - http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10746
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PhP »
Ja słyszałem, że do dobrego skuna dosypuje się piasku takiego zwykłego :/ Kiedyś ziom po spaleniu jakiejś dawki MJ stwierdził że ma pocięty język i powiedział, że w paleniu było szkło :| niewiem czy to prawda... Ale słyszałem że dosypują też szkła :/
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zany21 »
Zastanowcie, idziesz do dila, on ci mowi ze ma zajebisty towar prosto z Holandi, i sie zwie WHITE WIDOW!
( wlasnie miedzy innymi ta odmniana ma krysztalki z tego co wiem ) sobie myslisz zajebiscie kupujesz, palisz a tu lipa zostaja te "krysztalki" ktore czesto tak naprawde sa malusienkie kawaleczki szk£a.
Tak samo robia z feta ( to juz inna bajka) ale z podobnym celem dila!
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PhP »
W fecie szkło jest po to żeby poprzecinało naczyńka krwionośne i szybciej trafiło w obieg do krwi... i po to jest szkło w fecie!!
Ale po co szkło w pakiecie?! wymieszane ze squnem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.