Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 507 / 10 / 0
Hmm zyje sobie na studiach, po technikum gdzie byli sami faceci, teraz sa nawet dziewczyny. Ale, no wlasnie mnóstwo z nich pali, czy jest mozliwe zwiazanie sie osoby nie palacej z nalogowcem? czy są tu takie pary? bo dla mnie to wrecz niewyobrazalne przepraszam dziewczyny palące ale naprawde wam nie pachnie z ust różami, stokrotkami czy wilcem polnym (piekny miodowy zapaszek) oczywiscie chodzi mi o osoby ktore odpalaja fajke srednio co 20-25 minut albo i czesciej.
Szczerze mowiac czasami mi trudno stac obok takiej "damy" a co dopiero rozmawiac.. (calowac???). niektore to tak cuchna jak by wrecz jadly te fajki a nie tylko palily, naprawde obrzydliwie... wracając do meritum istnieją takie pary?
i ogólnie mozecie wyrazic swoją opinie na temat palenia tytoniu, ja myslalem ze to naprawde odchodzi do lamusa wnioskujac po moim otoczeniu, studia byly brutalnym zderzeniem z rzeczywistością.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
byłam z osobą palącą i jakoś mi to nie przeszkadzało. czasem nawet specjalnie mnie całowała żeby mnie wkurzyć ale jakoś namnie to nie robiło wrażenia :-) znaczy zapach, bo całowanie to wiadomo ;-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja pale wiec mi to calkiem nieprzeszkadza..pozatym istnieja gumy do zucia i itp..niewidze zbytnio problemu :-D a calowanie jts rzeczywiscie jest wyjatkowo mile jeszcze jak z fajna panna to wogole rewelka(chociaz ja calowalas sie tylko z trzema)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 802 / 29 / 0
eeeee..
to zabrzmialo jakbym calowala jst a to chodzilo o slowa skierowane do niej..zeby niebylo ;-)

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
żeby nie było... ;-) :-p :-D
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 29 / 0
hehehe pzd jst! :-) :-) :-) :cool:

• 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Kiedys palilem teraz nie pale, dla mnie to strata kasy i zdrowia. A to czy byc z taka dziewczyna to mysle ze chyba nie to jest decydujace czy akurat pali czy nie. Uwazam ze to zalezy tez od ciebie bo jak ci to strasznie przeszkadza to moze sproboj ja przekonac zeby sie oduczyla palic! Mi osobiscie by to troche przeszkadzalo ale wytrzymal bym jakos ale ogolnie to z mojego srodowiska malo dziewczyn pali(nie jest to tak popularne wrecz uwazaja ze palenie jest chujowe i wola zeby chlopak tez nie palil) w kazdym razie ja takich problemow nie mam!
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Zdarza mi się z rzadka odpalić papierosa, ale całowania kobiety-nałogowca bym pewnie nie zniósł, chociaż jeszcze nie miałem okazji sprawdzić. Sporadyczna fajka może być, bo nie robi jeszcze takiego chaosu w gębie.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Hehe nie to zebym sie zastanawial nad takim zwiazkiem bo dla mnie to of corse absurd wiazac sie z nalogowcem zresztą laska zupelnie nie w moim typie, przez pewien czas miala nadzieję... tylko sie zastanawiam czy to ja jestem tak malo tolerancyjny czy innym tez to przeszkadza ;)
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jak lala bedzie naprawde cie kręcić itd. to będziesz miał gdzies czy pali. Moim zdaniem to szczególnie u starszych osób długo palących konkretnie jebie z kopary, ale może mi sie wydaje. Sory za wulg.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.