najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Siemanko, piszcie co wiecie o tej odmianie, konkretnie chodzi o odmianę z femaleseeds... Moc, plon, trudność w uprawie.... i wszystko co wiecie na jej temat :)
Uwaga! Użytkownik MaX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arek1337 »
Latwa w uprawie, rosnie duuza ;-) co do mocy nie zdazylem sprawdzic bo ktos mi lupnal 4 panie :argue: ale zaczela szybko kwitnac takze nie ma obaw ze nie dojdzie w polowie sierpnia mialem juz dosyc pękate ciemno fioletowe bobiszcze peace :-D
Uwaga! Użytkownik arek1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: yereck »
JA w tamtym roku sadziłem. Plon Raczej marny bo zebrałem z 15-20 gram ususzonych topow. Niestety to moja wina bo wybrałem chujową miejscowkę - mało światła, podlewana tez była ze 3 razy w tygodniu a że lipiec był suchy jak sam skurwysyn a ziemia w tym miejscu sucha jak kamień to nie oczekiwałem za wiele. Za to moc była zadowalająca. Klepało dobrze i znajomi też tak twierdzili. W tym roku postaram się lepiej przypilnować moich krzaczków.
  • 474 / 10 / 0
miał ją ktos jeszcze? jeśli tak to prosiłbym o jakieś foto i info tzn czy high był bardziej w strone sativy czy indiki no i czy zbite boby, jaki zapach, smak :-)

pzdro zieloni
Maisssterrr qrwy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów