najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Siemanko, piszcie co wiecie o tej odmianie, konkretnie chodzi o odmianę z femaleseeds... Moc, plon, trudność w uprawie.... i wszystko co wiecie na jej temat :)
Uwaga! Użytkownik MaX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arek1337 »
Latwa w uprawie, rosnie duuza ;-) co do mocy nie zdazylem sprawdzic bo ktos mi lupnal 4 panie :argue: ale zaczela szybko kwitnac takze nie ma obaw ze nie dojdzie w polowie sierpnia mialem juz dosyc pękate ciemno fioletowe bobiszcze peace :-D
Uwaga! Użytkownik arek1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: yereck »
JA w tamtym roku sadziłem. Plon Raczej marny bo zebrałem z 15-20 gram ususzonych topow. Niestety to moja wina bo wybrałem chujową miejscowkę - mało światła, podlewana tez była ze 3 razy w tygodniu a że lipiec był suchy jak sam skurwysyn a ziemia w tym miejscu sucha jak kamień to nie oczekiwałem za wiele. Za to moc była zadowalająca. Klepało dobrze i znajomi też tak twierdzili. W tym roku postaram się lepiej przypilnować moich krzaczków.
  • 474 / 10 / 0
miał ją ktos jeszcze? jeśli tak to prosiłbym o jakieś foto i info tzn czy high był bardziej w strone sativy czy indiki no i czy zbite boby, jaki zapach, smak :-)

pzdro zieloni
Maisssterrr qrwy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.