Jestem tu nowy więc wypadałoby się przedstawić.
Miejsce zamieszkania: Wrocław
Ćpam od: hmm II klasy gimnazjum
Doświedczenie: (nieduże) mj (spoooooro), hash (kilkanaście) , fuka (x3), dropy (mniej niż x20), dxm (ok. x10), salvia (x4),
Jestem wiernym czytelnikiem hyperreala od około 1.5 roku. Więc do rzeczy. Mam kilka pytań ogólnych dlatego tak prymitywnie nazwałem ten post. Będzie to moja 2 uprawa - pierwsza wytrzymała tylko miesiąc zanim ślimaki się pożywiły (za co się krawawo zemściłem). Więc czas na colgate...
1. Już za późno na outdoor dlatego mam pomysł aby zakupić z cannabis.fr.pl nirvana -> early misty (mój budżet po zakupie tv bardzo osłabł i dlatego tylko EM) po czym wsadzić ją do doniczki na 3 miesiące po czym wyjerzucił na outdoor. Co o tym sądzicie?
2. Ile czasu upłynie od wsadzenia do doniczki do zebrania plonów ?(+/-) \ wiem wiem mało profesjonalnie
3. Jaki będzie w dużym zaokrągleniu plon z 1 roślinki ? / to brzmi :)
4. Po jakim czasie będe mógł rozróżnić czy to panna czy chłopczyk ?
5. Co jaki czas mam przez pierwsze 2 tyg. podlewac roślinkę i w jakiej ilości ?
6. W 3 doniczki włożę 10 nasion - po jakim terminie będe je musiał przesadzić i jak to zrobić, aby nie uszkodzić korzenia?
Napewno te pytania brzmią mało profesjonalnie, ale jest to moja pierwsza (normalna) uprawa.
Oczywiście będe zamieszczał fotorelacje.
OT: jutro idę na "pijacki bankiet" i chciałbym się zborać metodą gastronomiczną.
Prośba dajcie mi przepis (taki pro - dokładny, ile czasu, jaka ilość, etc.) na coś łatwego i szybkego do upichcenia. Gdzieś słyszałem o ciastkach typu Hit, no wiecie, że góra ciastko, w środku masło z gandą no i spód, to jakoś do mikrofali .... Kucharz ze mnie naprawde beznadziejny (dalej mi starsza kanapki robi :) )
Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Hc Jadzia
Miejsce zamieszkania: Wrocław
Ćpam od: hmm II klasy gimnazjum
Doświedczenie: (nieduże) mj (spoooooro), hash (kilkanaście) , fuka (x3), dropy (mniej niż x20), dxm (ok. x10), salvia (x4),
2. Ile czasu upłynie od wsadzenia do doniczki do zebrania plonów ?(+/-)
3. Jaki będzie w dużym zaokrągleniu plon z 1 roślinki ?
4. Po jakim czasie będe mógł rozróżnić czy to panna czy chłopczyk ?
5. Co jaki czas mam przez pierwsze 2 tyg. podlewac roślinkę i w jakiej ilości ?
6. W 3 doniczki włożę 10 nasion - po jakim terminie będe je musiał przesadzić i jak to zrobić, aby nie uszkodzić korzenia?
Prośba dajcie mi przepis (taki pro - dokładny, ile czasu, jaka ilość, etc.) na coś łatwego i szybkego do upichenia kucharz ze mnie naprawde beznadziejny (dalej mi starsza kanapki robi :) )
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
ale ona bedzie in czy out przez te 2 tyg?...
wsadzić ją do doniczki na 3 miesiące po czym wyjerzucił na outdoor
nie ten dzial, pisz w 'innych technikach' na pewno ktos ci pomoze
inaczej biore krakersa -> smaruje go masłem -> wsadzam do masła kilka topów tak żeby były całe w maśle ->do mirkofali i pytanie na ile czasu i na ile W (np. 700W 2 min) meeeee pozdrawiam meeeee
polecam przestudiowac dokładnie :
http://www.maryjane.end.pl/
pozdro
Dalej nie ma przepuisu na ciastka, a biba jest dzisiaj :( prośba dajcie goooooo mleczne krówki.
Dalej nie znam odpowiedźi na główne pytanie :(
Po trzymaj max 2 tygodnie i na spota
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
a co do przepisu to poprostu bierzesz herbatniczka walisz grubo masła posypujesz pokryszonym topem przykrywasz drugim herbatniczkiem i do mikrofali niech to sie wszystko dobrze ugotuje rozciapcia itd a potem to zjedz. tylko ja nie wiem poco to chcesz robic.. nie lepiej zapalic z jakiejs zajebistej faji sobie?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.