Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 53 / 1 / 0
siemka,
nie długo będę palil z kolega który bedzie pierwszy raz jarał no i ziomek ma cukrzyce. Czy jest jakiś negatywny wpływ palenia na organizm cukrzyka ? Bo nie chce w końcu zeby mu sie cos stalo...
pozdro
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 0 / / 0
według mnie nie powinno być problemów! sam mam podwyzszona ilosc cukru we krwi ale nie ze cukrzyca a po paleniu nie czuje żadnych negatywnych działan wrecz przeciwnie :D
Uwaga! Użytkownik Zekocoster nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
imho tez niebedzie problemu, tak jak po zwykłych papieroach , choc trzeba znac umiar

trzeba oczywiscie, jezeli to maryska, uwazac na gastrofaze po paleniu, co moze byc o wiele bardziej uciazliwsze w przypadku dibetyków :-(
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ciazzz »
raczej nie wiem jak ona z ta cukrzyca tyle wiem ze pije tez ostro wiec lewej fazy ze musze nim opiekowac sobie nie wkrece :)
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
ziolko obniza poziom cukru we krwi czyli to chyba dobrze dla niego.....?
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
niech sie spyta lekarza.

Lekarza obowiązuje tajemnica lekarska wiec nikomu nic nie moze powiedziec...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 28 / / 0
hmm, to zależy czy ma hipoglikemię (obniżony poziom glukozy we krwi) czy hiperglikemię (podwyżony poziom glukozy we krwi)
Jeżeli hipoglikemię to może być nieciekawie...
Uwaga! Użytkownik calman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kelo »
Mój kumpel (27 lat) ma cukrzyce od około 10 lat a okolo od 4-5 pali hasz i ma raczej normalne fazki. Z tego co pamietam to jak zachorowal o miał zajebiście wysoki cukier. Pali hasz bo mieszka we włoszech a tam zioło żadko się spotyka, prawie zawsze haszyk typu afgan itp.
Uwaga! Użytkownik kelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Moja znajoma jest chora na cukrzycę. Nie wiem czy to prawda ale zasłyszałem że trawsko sprawia że spadają cukry. W coffeshopach w razie gdyby ktoś zasłabł podają szklankę wody z cukrem. Jeżeli wiecie coś w temacie to proszę piszcie.
  • 25 / / 0
http://hyperreal.info/node/10018
http://talk.hyperreal.info/cukrzyca-mar ... 11298.html
Przeczytaj to, może znajdziesz satysfakcjonujące odpowiedzi.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...