No, ale skoro to sztuka, to zastanawialiście się kiedyś jak skręcił by takiego pointa wielki artysta w stylu Micha Anioł, albo Salwador Dali?
(nie pisze o Leonardzie da Vinici, bo przypuszczam, ze nie omieszkałby nam o tym opowiedzieć)
Johann Wolfgang von Goethe
(nie pisze o Leonardzie da Vinici, bo przypuszczam, ze nie omieszkałby nam o tym opowiedzieć)
a kto wynalazł maszynke do skrecania jointów? :P
olej nie przesadzaj to nie jest taka sztuka wcale...
LeonardoDaVinci pisze:
olej nie przesadzaj to nie jest taka sztuka wcale...
Ja jednak preferuje standardowe stozkowe lolki :)
IMO :Swoja droga to jesli zielsko bedzie szlo z mocą tak jak idzie to niedlugo juz sie lolków nie bedzie palić.
Strzał z lufy albo fajki wodnej i jesteś juz załatwiony i porobiony wystarczajaco.
Lolki beda dostepne tylko i wylacznie dla ludzi ktorzy jaraja codziennie ziolo jak fajki o do tego maja mocne glowy hehehe :)
Ale co to za przyjemnosc...
Wtedy odmiany takie jak shark (made by shakir) beda bezcenne i poszukiwane hahahaha :)
Ja jednak preferuje standardowe stozkowe lolki :)
LEO słyszałem ze słyszałes kawałki mojego i Słita ziomka!!jak Ci sie podobaja? odp na priv jak cus
P>S
Sorewicz za offffffffffa
http://img119.imageshack.us/img119/6972/dsc001639xn.jpg
(gosc w sklepie byl zielony jesli chodzi o wykorzystanie tego produktu)
nie wiem mianowicie:
-czemu to jest takie sztywne(lisc ten-choc wcale to liscia nie przypomina-jest w jednym kawalku i jest nawiniety na taka waska rurke z plastiku, jakie jest to dlugie to widac, a szerokie zdaje sie byc na 5 cm)
-jak to skleic po skreceniu blanta
-to sie jakos przycina, czy jak
no nie mam pojecia co z tym poczac :-)
Tylko że moja mają:
klej na koncu taki jaki jest w bibułkach...
Jeszcze nie skręcałem ale myśle że normalnie jak blanta. To jest na tyle sztywne ze najpierw proponuje włożyć ustnik i skrecić pustego a pozniej wsypac materiał i ubijać tym kijem plastikowym (bo do tego on jest :) )
Ewentualnie jak sie wam łatwiej robi to skrecic z materiałem a później dosypac materiału i ubić żeby był w miare sztywny i sie ładnie palił.
Nie musze chyba mówić że na takiego blanta idzie od huja materiału :] - dlatego jeszcze nie poliłem bo bida w kraju hehehe
taka rade otrzymalme na grono.net
"słuchaj ja zawsze sobie to zwęrzam na taką szerokość jak mi wygodnie czyli aby tylko raz zakręcić!! i to nie jest aż takie delikatne na jakie wygląda a więc nie buj się tego!!i jak sobie to weżmiesz na taką idealną szerokość to nie musisz tego kleiś tzn pośliń troszeczke i będzie się trzymać!!!! SMACZNEGO!!!"
Sama nazwa BLUNT to niejest to samo co JOINT !
Wiec Joint to jest:
-łączenie zioła z tytoniem i bletą
Blunt jet to:
-liść cygara do którego wkładamy samo zioło !
W polsce b. mało ludzi wie jak wygląda blunt, a skleja sie go tylko śliną ;-) i to na dodatek
z małym zapasem liścia z cygara (najlepsze są Phillis Moris)
Po prostu: gdy poliżemy liścia z cygara to wtedy on robi sie na tyle plastyczny, ze mozna go formowac zawijac a nawet sklejac
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.