najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 32 / / 0
Tak jak w temacie:

Mist Of Distruction
Arjans Haze#2 x Kalimist

Dostałem tą odmianę jako freebie z seedboutique. Czy ktoś miał styczność z tą rośliną ? Prosiłbym o informacje związane z tą odmianą. Czy ma szanse w out? Każde info będzie dobre.
Uwaga! Użytkownik Naturalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
stary masz zajebiste freebe do indoora
Na outdoor na BANK nie zdąży

Arjan's Haze - sativa długokwitnąca
KaliMist - mostly sativa tez długokwitnąca...

jak chcesz to gdziekolwiek sadzic to tylko indoor i przygotuj sie ze kwitnienie minimalnie z 14 tygodni...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
LeonardoDaVinci pisze:
jak chcesz to gdziekolwiek sadzic to tylko indoor i przygotuj sie ze kwitnienie minimalnie z 14 tygodni...
Nie bedzie aż tak źle : to nie czysta haze ;) a polihybryda Haze : raczej z 10 tygodni. Choć z drugiej strony: kto wie kto wie.

ps: Dają coś takiego jako freebie ?!?

ps:2 Pytanie o to czy odmiana majaca w sobie pewnie ponad połowe haze dochodzi out: jest nico dziwne ;)
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 1736 / 18 / 0
Flowering time: Indoors: finishes in 11 weeks - coprawda chodzi o F1 ale wartości będa zbliżone... -arjans
Indoor flowering time: 70 �90 days - kali mist

Pozatym to co podają breederzy ma sie nijak do rzeczywistosc. WT mi mowil ze Nevilles Haze kwitl jego kumplowi chyba z 16 tygodni a na stronie podaja ze 10...

Dlatego tej krzyzowce daje z minimum 13-14...
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
LeonardoDaVinci pisze:
Dlatego tej krzyzowce daje z minimum 13-14...
Zapewne masz racje.

Tak po małych przemyśleniach... ja bym stawiał na jeszcze jedno kali i arH to hybrydy - wiec rozrzut - terminów dojrzewania- powinien być u tej odmiany dosyć spory.

Ale.. takie freebie ;) Niam. - SUPER - super do hybrydy z Durbanem np ;> [ czystym oczywiście nie nirwany..] – polimorficzne niby F1 na out ;>

A tak wracając do oczywistości oczywistych [ - oczywista oczywistość i oczywiście – to ostatnio moje ulubione słowa niejaki Jarosław K. Ciągle mówi że coś oczywiste.. oczywistość.. hmm pan marionetkiewicz także..]

Właśnie wracając do oczywistości: to raczej nie jest odmiana dla początkujących : nie jest to także odmiana dla kogoś kto chce się zajmować : produkcja towarową: to raczej coś dla konesera: + coś z czego można wyselekcjonować jakiegoś klonika – do rozmnażania weg – większość haze: - ale hybryda pomiędzy 2 hybrydami: wiec jednolite szczególnie nie będzie.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 1736 / 18 / 0
No własnie fubar...
Dla takich odmian warto zacząc znowu uprawiać nie? :-D :rolleyes: ;-)

W ogole moim marzeniem jest wyhodowac: Arjan's Haze#1 z Greenhouse i Khali Mist z Serious Seeds... no i jeszcze cos z reservoir seeds (tak sie pisze?) jakiegos Sour Diesel i najlepiej porobic miedzy tymi wszystkimi strainami krzyżówki :cool:
Te odmiany spodobały mi sie w huj juz od poczatku (szczegolnie Khali) a tutaj koledze sie trafiło praktycznie ich polączenie... pieknie pieknie...

Jak bedziesz to uprawiał indoor to obowiązkowo musisz zapłacić relacje i wysegregować z tego jakiegoś ładnego klonika ewentualnie porobic nasiona z najlepszych (testowanych) osobników...

PS: Po tym nie bedzie typowego highu takiego jaki jest po stuffie dostepnym u dila to bedzie cos zupelnie innego ale moge sie tylko domyslac......
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Naturalny »
Też wydawało mi się, po tym co poczytałem o składowych odmianach, że raczej w out nie jest zbyt trafiona.
Ogólnie to zdziwiło mnie, że SB daje takie smakołyki jako freebie. Nigdy bym się nie spodziewał. Może to efekt obszernego i uprzejmego listu dotyczacego zamowienia i drobnych sugesti odnośnie freebie:) Ale pewnie tylko sobie wkręcam;) Nie zmarnuje tego na out. Jeżeli będę cos z tym działał, obowiązkowo wrzuce fotorelacje i raport na temat mocy i smaku :D
Uwaga! Użytkownik Naturalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Witam!

Ja niestety mam lekką motkę z Seedboutique, zamówiłem Lowrydera, czekałem dlugo bo 3 tygodnie i przyslali mi pusty pojemniczek bez nasion Lowrydera i jako freebie tą super odmianę, z której i tak nie skorzystam bo nie mam warunków do indoor. Moze ktos z was bylby chetny to z przyjemnoscia odsprzedam. Narazie nie bede odradzal kupowania w SB bo ciagle mam nadzieje ze mi odpisza na maila w korym ich prosilem o ponowne wyslanie Lowrydera. Pozdrowionka, peace.
Uwaga! Użytkownik seaside_suicide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.