Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Powiedzmy nuczyłem sie wszystkiego na czysto. Jestem człowiekiem podatnym na stres i w chwilach egzaminów , testów nie jestem w stanie sobie wszystkiego przypomniec. Szukam specyfiku który mnie pobudzi , wyluzuje , usunie efekt "potoku myśli". Oczywiście tez nie może mnie rozbić tak że na teście będe siedział i patrzył mimowolnie w okno bo będzie mi sie wydawać ciekawsze niz pisanie. Myślałem na speed8 , co o nim sądzicie ?

Pozdro Modlin

Szukałem ale nie znalazłem. Jak było - sorry.......
Uwaga! Użytkownik modlin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mWr »
Jak chcesz speedzika to klikaj: http://www.trec.com.pl/shop/?d=produkt&id=176

Ja osobiscie polecalbym Ci kupic Coca-Cole,wlac do miski wsypac kawy rozpuszczalnej(tyle ile potrzebujesz),wymieszac,poczekac az pianka opadnie,przelac sobie do szklaneczki i wypic..dodatkowo zakup sobie zenszenia i przyladuj kilka tablet(mnie 2 piguly ruszaja)..zenszen do kupienia w aptece..szybko,w miare tanio i skutecznie(jak dla mnie)..[po co ladowac w siebie chemie jak mozna zawsze naturalnie sobie pomoc :P]
Uwaga! Użytkownik mWr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: modlin »
Jeszcze sie zbełtam na egzaminie. Czy ja wiem czy natura osiągne takie efekty jak chemią. Z tego co wiem to z natury poza kofeiną nie ma nic co działa ODRAZU. Najbardziej interesuje mnie zażycie tego przde egzaminem.
Uwaga! Użytkownik modlin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
cooo? jak sie nafetujesz na egzaminie to z miejsca bedziesz mial przypal... nie usiedzisz w miejscu, a egzaminatorzy patrzą!! od razu wpadniesz lepiej kup sobie poradnik "Jak radzic sobie ze stresem" i naucz sie na 100% wtedy bankowo bedzie dobrze :)
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 126 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: psychedrine »
wszystko zalezy od dawki
  • 25 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lexy »
proponuje strzelić przed egzaminem pare buchów czystego eteru dietylowego - po tym na pewno napiszesz prace na głebokie tematy :D
Uwaga! Użytkownik Lexy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: modlin »
eJ LOL ! . Serio , nie macie czegoś takiego przed egzaminami jak np. sprawdzacie czy nie boli was brzuch. Nie boli. Zastanawiacie sie czy napewno ponieważ bardzo sie tego boicie (sraka na egzaminie jest nie wskazana). Mimo iż nie boli was ten brzuch jednak tak sie boicie że zaczyna wam sie wydawać że jednak odczuwacie bul. To jest chore. Chodzi mi o egzamin gimnazjalny. Nie będe miał poprawek. Jak go zjebie to jestem udupiony w jakimś hujowym liceum. Dla mnie każde 10 pkt. robi różnice.

Pozdro

feta odpada
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ginko »
najlepsza metoda:
-rano kawka jedna ale mocna ( za duzo kofeiny tez wzmaga stres)
-potem jesc czekolade to swietnie rozjasnia umysl ( po polowie tabliczki napewno sie usmiechniesz i wyluzujesz) kup nawet 2 tabliczki i wdupcaj:)
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mWr »
Daaa..czekoladka robi dobrze..wspomaga wydzielanie sie seratoniny..hormonu dobrego samopoczucia..szkoda tylko,ze na tak krotko..a propos zenszen powinien obnizyc podatnosc na stres..ja po nim jestem siakis wyluzowany i energiczny..
Uwaga! Użytkownik mWr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Ekhm ja po prostu polecam nauczyc sie... nie ma nic bardziej antystresowego niz pewnosc ze sie umie.;) do tego 30 pompek albo 90 jak kto woli hmm seks z panienka ewentualnie zwalenie konia i naprawde bedziesz odstresowany rozluzniony i bezproblemu napiszesz.;) wisilek fizyczny pomaga nabardziej.
Btw. czym sie tu stresowac zadaniami w stylu "Co sie dzieje z gestoscia kiedy ciasto rosnie....." ehh zalosne..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.