- KIEDY I NACO POLUJA TE BARANY??? KIEDY ZACZYNA SIE ODSZCZALY OKRESLONYCH ZWIERZAT (JAKICH)??
Jak ktos wie to prosze pisac
Pozdrawiam ;]
polują jakos chyba na wiosne na zajace bodajze lub inny szajs
a w lato na co oni sie czaja?
Pozatym to oni mogą cały rok polować na chore/ułomne osobniki...
http://www.abc.com.pl/serwis/du/1995/0126.htm
6) na dziki (z wyłączeniem loch) - od 1 kwietnia do końca lutego, ajjj :/ zeby tylko zaden dzik kolo mojej uprawy sie nie krecil :/
W tamtym roku jak usiłowałem wychodować cos z nasion które dostalem(nic nie wyrosło:)) to koło miejscówy była też ambona no to kumpel nasrał do niej do środka i narzygał i ja też narzygałem i na koniec rosmarował tam swoje gówno kijkiem wszędzie... Bylismy troszke podpicie heheh :P
Pozdrawiam, dkx
heheh ciekawe co zrobil mysliwy jak to zobaczyl :d? i jak abmbona dalej stala hehehe?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.