- KIEDY I NACO POLUJA TE BARANY??? KIEDY ZACZYNA SIE ODSZCZALY OKRESLONYCH ZWIERZAT (JAKICH)??
Jak ktos wie to prosze pisac
Pozdrawiam ;]
polują jakos chyba na wiosne na zajace bodajze lub inny szajs
a w lato na co oni sie czaja?
Pozatym to oni mogą cały rok polować na chore/ułomne osobniki...
http://www.abc.com.pl/serwis/du/1995/0126.htm
6) na dziki (z wyłączeniem loch) - od 1 kwietnia do końca lutego, ajjj :/ zeby tylko zaden dzik kolo mojej uprawy sie nie krecil :/
W tamtym roku jak usiłowałem wychodować cos z nasion które dostalem(nic nie wyrosło:)) to koło miejscówy była też ambona no to kumpel nasrał do niej do środka i narzygał i ja też narzygałem i na koniec rosmarował tam swoje gówno kijkiem wszędzie... Bylismy troszke podpicie heheh :P
Pozdrawiam, dkx
heheh ciekawe co zrobil mysliwy jak to zobaczyl :d? i jak abmbona dalej stala hehehe?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.