uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
No własnie z tymi osobnikami mam najwieksze problemy :[ te durnie wtargneli na moj teren i umiescili blisko 3 ambony :[ w zeszley sezonie raz natknelem sie najednego ale naszczescie nic nie skapowal.....amoje pytanie dotyczy:

- KIEDY I NACO POLUJA TE BARANY??? KIEDY ZACZYNA SIE ODSZCZALY OKRESLONYCH ZWIERZAT (JAKICH)??

Jak ktos wie to prosze pisac

Pozdrawiam ;]
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szyna »
rozpierdol im ambone ;]

polują jakos chyba na wiosne na zajace bodajze lub inny szajs
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MASTER »
tak myslem ale jestem pewien ze zrobia druga :/ wiec chyba bede im pod nia sikal heheheh :D

a w lato na co oni sie czaja?
  • 1736 / 18 / 0
latem na dziki bo jest odstrzał jak niszczą pola z kukurydzą/pszenicą itp...

Pozatym to oni mogą cały rok polować na chore/ułomne osobniki...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 72 / / 0
mam
znalazłem cała tabele troche sie naszukałem peosz bardzo i zobaczcie co u Was występuje:

http://www.abc.com.pl/serwis/du/1995/0126.htm

6) na dziki (z wyłączeniem loch) - od 1 kwietnia do końca lutego, ajjj :/ zeby tylko zaden dzik kolo mojej uprawy sie nie krecil :/
Ostatnio zmieniony 27 marca 2006 przez MASTER, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szyna »
spory problem stanowie tez grzybozbieracze
  • 72 / / 0
no i jak kolo miesscowy znajduja sie jarzyny ... kolo mojej nowej jakies 30 m wiec bedea tez "jarzyniaże"hehe czy jak ich tam nazwac ;) wlasnie wrocilem z wyprawy dzis przygotowalem 10 miejsc na moje roslinki ;]
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dkx »
sory za off top ale musze napisać

W tamtym roku jak usiłowałem wychodować cos z nasion które dostalem(nic nie wyrosło:)) to koło miejscówy była też ambona no to kumpel nasrał do niej do środka i narzygał i ja też narzygałem i na koniec rosmarował tam swoje gówno kijkiem wszędzie... Bylismy troszke podpicie heheh :P

Pozdrawiam, dkx
Uwaga! Użytkownik dkx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
dkx:

heheh ciekawe co zrobil mysliwy jak to zobaczyl :d? i jak abmbona dalej stala hehehe?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.