Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 115 / 2 / 0
Witam na stronie azariusa znalazlem cos takiego jak Growbox (ttp://www.azarius.net/product1_2_1_growbox_cubensis.html) z tego co tam pisza wyjda mi z tego cubenisy krocej niz za 2 tygodnie a pracy jest przy tym niewiele, koszt 40 Euro :/ a poniewaz nie mam o hodowli zbyt duzego pojecia (dopiero zaczynam) prosilbym weteranow grzbiarstwa o wypowiedzenie sie na temat tego Growboxa....warto wydac tyle kasy na to? a moze to tylko proba wyciagniecia kasy od nieobeznanego klienta? prosze o pomoc
Uwaga! Użytkownik Apollo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
nie opłaca sie drogo chyba że masz w huja kasy i wydanie 150 zł nie stanowi dla ciebie problemu
  • 1 / / 0
rzuc okiem na http://www.mushroommagic.com/magickits.htm ,mysle ze moze byc warte swieczki tym bardziej ze jestem nie mam jak kupic normalnych a podgrzybkow z krowiej laki JUZ nie jadam...
Uwaga! Użytkownik MADEINCHINA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Ja bym nie wydał kasy na takie zestawy (mimo, że nie byłby to dla mnie jakiś mega wydatek).
Cała przyjemność w robieniu wszystkiego samemu i wbrew pozorem, jeśli tylko ma się szybkowar, naprawdę nie jest to żaden problem.
Mi się udało skolonizować słoik już za drugim podejściem, a owocowanie wyszło za pierwszym...
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aml »
warto, rosna, dzialaja jak trzeba
choc bardziej warto wydac 35, kupilem za tyle w smartshopie w Bredzie.
Uwaga! Użytkownik aml nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 296 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: a. »
Nie warto moim zdaniem.
Drogo, niczego o uprawie się nie nauczysz, przesyłka dość podejrzana, zero zabawy i satysfakcji.
  • 83 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sajberszaman »
grow kit do muszuw to najglupsze co moze byc
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zgadzam się. Już wolałbym te 35 euro przejebać robiąc jedną za drugą nieudaną uprawę. Przynajmniej miałbym doświadczenie, uczucie samozaradności grzybnej i satysfakcję.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 299 / 3 / 0
http://azarius.net/smartshop/magic-mush ... sy-b-plus/

Coś takiego doszło by do polski? Nie ma żadnych restrykcji, ani nic.
  • 3127 / 27 / 0
Jak sprawdzą paczkę, to odpowiadasz za próbę przemytu dragów.
High, how are you?
Zablokowany
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.