Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Jakie ziolo bys skosztowal ??
White Widow
47
35%
AK 48
18
13%
Big Bud
5
4%
Early Misty
7
5%
Ice
23
17%
Grapefruit
23
17%
Nothern Light
11
8%

Liczba głosów: 134

ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Oto nasza wirtualna lista
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Pure Power Plant.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Olej »
Żaden z powyższych, a jak kupuję na ulicy to palę „śmierdziucha”.
"Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów."
Johann Wolfgang von Goethe
  • 1736 / 18 / 0
Tak naprawde ten pierdolony dresiarski diler bez dwoch zebow na przedzie sam nie wie co wciska frajerom w szerokich spodniach.
i kogo to kurwa obchodzi? :huh:

----------------------------------------------------------------
Najchętnie bym skosztował Arjan's Haze albo coś w tym stylu...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
Niestety nie wiem co pale od diera ale bede wiadzial we wrzesniu jak mi wyrosnie Durban paison !Oby!
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 12 / 1 / 0
jacka harriera ;-)
Uwaga! Użytkownik UNYXYFIKS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Jestem ciekaw mocy AK48
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kret »
No AK47/48 bym skosztował... może na wakacje kupie nasiona i sie przekonam :-D
Uwaga! Użytkownik Kret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Tropicana#1 albo jakąś tropicalną sative :-D
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.