Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 29 / / 0
Hmmm. Czy zakładacie sobie pewną granicę jesli chodzi o dragi, której nigdy nie macie zamiaru przekroczyć. Chodzi mi tutaj zarówno o rodzaje narkotyków jak i częstotliwość uzywania.
Ja sam muszę sie przyznać, ze juz jakis czas temu postanowilem, ze ogranicze się jedynie do naturalnych psychedelików jak np. ganja, czy gribki (wyjątek stanowi LSD :-D ) i daruje sobie probowanie, czego kolwiek innego. Dla mnie zabawki takie jak feta - to nie moje klimaty. Zdecydowanie. A jak jest z wami? Co o tym sądzicie?

btw, Psychodela, psychodeliczny styl my walczymy dla niego my walczymy wraz z nim! :-D
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2006 przez SkunXxX, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
gdybym mogł to bym sprobował wszytkich drugów, jakie natura i cywilizacja stworzyła z wyjątkiem tych, których nawet jednorazowe użycie moze się skończyć nieciekawym uszczerbkiem na zdrowiu
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNYXYFIKS »
granice sa dla ograniczonych ;-)
Uwaga! Użytkownik UNYXYFIKS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 24 / 0
Jeśli chodzi o narkotyki to miałem tylko jedną zasadę: Nigdy nie brać niczego dożylnie.

nawet dobra zasada to była :)

teraz nie mam żadnych granic i zasad jeśli chodzi o dragi.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Ja też miałem tą zasadę - nigdy dawania po kablach. Zakończyło się że zrobiłem to 3 razy. Na szczęście opamiętałem się, przed oczami już miałem wizję dworca... mocno wtedy ograniczyłem "dopalacze". Żałuję że dałem w żyłę <morfinę>. To było zbyt przyjemne. ZBYT PRZYJEMNE!!!
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Na tak: MJ, Salvia, Haluny maybe Kfass, Kokaina (chociaż raz), Różne naturalne wynalazki.
Na nie: Heroina, Nic w kanał.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 134 / 1 / 0
Ograniczenia to przede wszystkim wynikają z niemożności zdobycia czegos (np. LSD, grzyby)

Tak czy inaczej nigdy nie mam zamiaru probowac czegos za mocnego (hera, morfina, crack)
Pozostale ograniczenia sprowadzają się do jednorazowej "próby" (zobaczyc jak to jest i koniec, czyli w rzeczywistosci kilkurazowej proby, aby miec swiadomość jak to na prawde dziala) czyli srodki takie jak Amfa, extazki, acodin itd.
Palenie i alkohol ograniczam tylko w przypadkach gdy moze to jakoś wplynąć na moje zdrowie/życie - czyli egzaminy, spotkania z rodzina itd. etc. itp i jeszcze inne dziwne skroty :)
  • 382 / 8 / 0
Nie mam zamiaru - ani cienia ochoty - próbować stymulantów ani depresantów. Takie środki po prostu mnie nie interesują. Nie szukam "wrażeń", tylko wglądu trudnego do osiągnięcia w inny sposób. Nie mogę powiedzieć, bym się obawiała, że z postanowień nic nie wyjdzie, bo nie znam towarzystwa zajmującego się zachęcaniem innych, nie chodzę na imprezy, to nie moje klimaty.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNYXYFIKS »
Towarzysz X pisze:

Pozostale ograniczenia sprowadzają się do jednorazowej "próby" (zobaczyc jak to jest i koniec, czyli w rzeczywistosci kilkurazowej proby, aby miec swiadomość jak to na prawde dziala) czyli srodki takie jak Amfa, extazki, acodin itd.
przeciez na pewno nie bedzie Ci zle narkotyki sa po to aby sprawiac przyjemnosc wiec nie pisz ze tylko dla proby bo pewnie poznieji tak od czasu do czasu przyjebiesz :cool:
Uwaga! Użytkownik UNYXYFIKS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Wszystko z wyjątkiem mocnych opioidów.
Powody są dwa:
- nie chcę się uzależnić,
- opiaty mnie nie kręcą(na szczęście :-D ),
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.