Jak do tego podchodzą?
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
:D :P
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
A jak ktos ma chlopaka to co? ]
a jestes moze stanu wolnego ? :-D :-D hehe
Widziała, że miałem problemy z dragami. Wyciągneła mnie z furania i za to jestem jej wdzięczny.
Widziała, że jaram zioło i czasami coś sobie dopierdole- nie miała do tego nic w szczególności.
Nie lubiła jak przychodziłem naćpany na spotkania, ale przeżywała.. sama czasami coś też ćpa.
Huj wbijać w laski.. takie moje zdanie.
A jak ktos ma chlopaka to co? ]
A jak ktoś woli zwierzęta :P
kurde nie moge znaleźć takiego newsa z trójmiasta o tym jak kilku łepków zgwałciło pieska
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.