Jak do tego podchodzą?
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
:D :P
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
A jak ktos ma chlopaka to co? ]
a jestes moze stanu wolnego ? :-D :-D hehe
Widziała, że miałem problemy z dragami. Wyciągneła mnie z furania i za to jestem jej wdzięczny.
Widziała, że jaram zioło i czasami coś sobie dopierdole- nie miała do tego nic w szczególności.
Nie lubiła jak przychodziłem naćpany na spotkania, ale przeżywała.. sama czasami coś też ćpa.
Huj wbijać w laski.. takie moje zdanie.
A jak ktos ma chlopaka to co? ]
A jak ktoś woli zwierzęta :P
kurde nie moge znaleźć takiego newsa z trójmiasta o tym jak kilku łepków zgwałciło pieska
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.