Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
12 mg to dla przeciętnej osoby bardzo duża dawka i jeśli nie należy jej przekraczać. Szczególnie jeśli nie macie pewności czy substancja się w pełni załadowała.
Faza podobna do psylocybinek ? Czy zupełnie inny wymiar ?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
04 lipca 2018ControlPoliToxy pisze: Nie no jednak takiej fenyli trochę daleko do psylocybek, inny klimat.
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
ale za to wizuale przepiękne, mentalnie jak naspeedowany ale za to euforia i wizuale bardzo mocne :D 10 godzin miałem peak a łącznie 20 godzin obraz falowal i pływał :d
Z tego co piszecie zadnego "tripa" nie przezylem, a jedynie jakies zaburzenie swiadomosci jesli mialbym byc szczery, wracajac do poczatku zapewne jeden i ten sam watpiwy sort.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.