klawiatura pisze:Próbowałam to kiedyś, dawno dawno temu, na poznańskim Łazarzu :D A teraz jak ze świeczką, nie idzie tego znaleźć ni chu chu..
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
06 października 2017eiffel65 pisze: sam jestem ciekaw jak po tym 5 mg Cię poskłada ...
Jeśli kiedyś będzie okazja to wrzuciłbym 10-12 mg., bo coś czuje, że wtedy ukazałby się prawdziwy potencjał.
Co do BL to u mnie wjechało na układ pokarmowy i jest to denerwujące, ale do przeżycia. Nie miałem za to ani przez sekundę tryptaminowego uczucia "nie wiem czy usiąść, stać czy się położyć" :-) .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Niestety ludzie na tylko szelest słowa mam 2C-P spróbujemy uciekali szybciej jak zające po polu.
Swoją drogą silny psychodelik ale ze spora euforia.
Ciesz się i opowiadaj o tym potomnym, jaka super substancja ich ominęła.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.