Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 415 / 1 / 0
Nie polecam. Mnie wystarczy to ze kiedys wciagalem juz 2ce i tryptaminki; po 2ce to uczucie wbijanego gwozdzia w zatoki mnie skutecznie odstraszylo, a i bodyload byl okropny !

O 2cp tak nawet nie mysle, na chuj tak kombinujecie naprawde lepiej oral, wiem tylko ze sprzedalem w tamtym roku 2cp w wodce jednemu chlopkowi a on sprzedal innemu ktory substancje w wodce.... wciagnal nosem, tak jak 25c sie wkrapia do nosa to on zrobil podobnie. Wiem tylko ze stracili z nim kontakt na miesiac, a jak potem opowiadal co sie dzialo to wlosy na jajach sie jezyly. Nie warto.
  • 264 / 2 / 0
Zdania są podzielone. Moim zdaniem też lepiej w kichawę przyjebać niż czekać na oral. Brałem do 13mg tym sposobem i nie narzekam pomimo ze bl bywał trudny i bolał nos przez jakiś czas.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 483 / 67 / 0
Nie polecam na pierwszy raz przez nos - nie wiesz jak zadziała substancja, a 2C-P może dać taki bodyload, że się "zesrasz" - wejście może spowodować badtripa. Samo pieczenie i ból będzie przeokrutny, nie polecam sniff'a na pierwszy raz, nie przy tej substancji.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 158 / 6 / 0
Nie wiem co do 5-API ale wiem ze sniff 2cp moze byc brutalny tak jak pedoniedzwiedz napisał takze bym sobie albo darowal albo bral 5mg normalnie plus zioło
  • 141 / 4 / 0
osoby które pisały o cięzkim bodyloadzie przy snifie musze to potwierdzić. złapałem bad tripa przez to intensywne wejście. Najpierw bełty a potem strach" o kurwa to juz jest mój konieć, ja już nie przeżyje". Na szczescie po 1,5 h ta męczarnia sie zakończyła i zaczęłą sie bardzo przyjemna pizda. Napewno to jeszcze powtórze. Poczekam tylko na uzupełnienie serotoniny. Teraz planuje mix 2cp + psylocybina w średnich dawkach obydwa te związki. To był mój pierwszy raz z psychodelicznymi fenkami. Brakuje mi w nich tej naturalności która odczuwał podczas tripu z grzybami. Mysle że połączenie tych dwóch uzupełni pozytywnie ten trip. Tyle odemnie
  • 2362 / 28 / 0
eL1 pisze:
Poczekam tylko na uzupełnienie serotoniny.
nie musisz, na zbicie tolerancji tak
Ostatnio zmieniony 19 maja 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 483 / 67 / 0
@eL1
Może właśnie przez to nasze "gadanie" nakręciłeś się - myśl o srogim wejściu weszła w podświadomośc i tak oto powstaje badtrip. Czasem lepiej nie wiedzieć...

Oczywiście mogło tak być, nie, że na pewno.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 374 / 14 / 0
jak dla mnie ten bodyload jest nie do przezycia , wczoraj walnalem to 2 raz i chyba ostatni , godzina bita na kiblu, raz mozna sprobowac, ale nie warto sie meczyc tym, straszny kat to jest dla organizmu.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 4 / 0
derb pisze:
eL1 pisze:
Poczekam tylko na uzupełnienie serotoniny.
nie musisz, na zbicie tolerancji tak
Myślisz że 2 tyg. wystarczy na zbicie tolerancji??
  • 550 / 3 / 0
Wystarczy. 2 tyg. to optymalny czas jeśli chodzi o przerwę od serotoninergików w celu zbicia tolerancji
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.