Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1233 / 11 / 0
2-AI
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
[ external image ]
http://en.wikipedia.org/wiki/2-aminoindane

2-aminoindan (2-indanoamina, 2-AI) jest krótko działającym stymulantem centralnego układu nerwowego. W sklepach z RC jest dostępny od 2003 roku. 2-AI jest już aktywne przy dawkach doustnych 5-20 mg, ale na internecie można znaleźć raporty gdzie ludzie eksperymentowali ze znacznie większymi ilościami bo 100 mg i więcej. Jak do tej pory substancja jest legalna we wszystkich krajach na świecie.

Pierwsze efekty pojawiają się już po 10 minutach od momentu zażycia i utrzymują się przez około dwie godziny. Większość badaczy przyrównuje ten środek do krótko działającej metamfetaminy. Występuje stymulacja, znaczna poprawa nastroju, słowotok, napływ wielu myśli. 2-AI jest znacznie mniej toksyczne od amfetaminy i metamfetaminy.

Zespół naukowców pod kierownictwem Nicholsa opracował kilkadziesiąt nowych struktur opartych na szkielecie 2-aminoindanu. Większość z nich to empatogeny i jak do tej pory wszystkie przeprowadzone badania wykazały mniejszą toksyczność tych substancji niż MDMA czy amfetamina.

Dla wszystkich zainteresowanych kupnem 2-indanoaminy mam dobrą wiadomość: jest produkowana u naszych czeskich sąsiadów. Towar najwyższej jakości.
Opis syntezy znajdziecie tutaj.
[ external image ]
[ external image ] [ external image ]
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Dodano link do Wikipedii
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Masz może syntezę tegoż wynalazku ?
Ostatnio zmieniony 04 marca 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
brzmi idealnie, czy murtibing zna kogoś, kto osobiście "badał" ten środek? czy czas działania to również t1/2(a nie jak spid - podziała 2h, ale bezsenność i stymulacja zostają dłuuuużej) i substancja ma potencjał nie-imprezowy?
czy sąsiedzi sprzedają to w detalu(znalazłem tylko informacje o hurcie)?
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuron »
2-aminoindanu próbowałem w dawkach ok 10-25 mg
Szczerze powiedziawszy wole amfetaminę.
Rush był słaby, a euforia nie wystąpiła.
  • 1233 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
CTX pisze:
Masz może syntezę tegoż wynalazku ?
Tak wrzuciłem opis do działu syntezy LINK.

--------------------
brzmi idealnie, czy murtibing zna kogoś, kto osobiście "badał" ten środek? czy czas działania to również t1/2(a nie jak spid - podziała 2h, ale bezsenność i stymulacja zostają dłuuuużej) i substancja ma potencjał nie-imprezowy?
Po pięciu godzinach i to po dawkach 60 mg, naprawdę już nic nie czuć. Nie występuje żadna bezsenność, nerwowość itp.
Czesi nie koniecznie sprzedają w hurcie. Trzeba wysyłać do nich zapytanie, że na razie jest się zainteresowanym tylko próbką towaru, a dopiero potem możesz myśleć o zakupie większej partii materiału.
------------------
2-aminoindanu próbowałem w dawkach ok 10-25 mg
Szczerze powiedziawszy wole amfetaminę.
Rush był słaby, a euforia nie wystąpiła.
Dawka była też niewielka. To są ilości dobre do nauki, pracy, czy wręcz idealnie spisują się na egzaminie, ale jeśli chcesz coś mocniejszego to polecam próby z 4-5 krotnie większą dawką. Pamiętajcie że substancja wykazuje wielokrotnie mniejszą toksyczność niż amfetamina czy piperazyny i jest stosunkowo bezpieczna.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / / 0
a mógłbyś coś powiedzieć o tych empatogennych analogach ?
  • 61 / 1 / 0
electrofreak pisze:
pewien sklep ma
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / / 0
Zespół naukowców pod kierownictwem Nicholsa opracował kilkadziesiąt nowych struktur opartych na szkielecie 2-aminoindanu. Większość z nich to empatogeny i jak do tej pory wszystkie przeprowadzone badania wykazały mniejszą toksyczność tych substancji niż MDMA czy amfetamina.
mógłbyś napisać nich coś więcej
  • 317 / / 0
murtibingu ?
  • 164 / 2 / 0
nalazłem nieważne gdzie taki skłąd pigułki :"Animoindan, Cola Vera, Caffeine, Gelatin(capsule shell), Amino Acid Complex"- jak myslicie czy może 2-ai , czt raczej coś innego . Pigułak była w dziale psychodelicznym.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.