Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Re: 2C-C
Nieprzeczytany post autor: opak »
Hmm czytajac te wasze posty nie bylem przekonany do tej substancji przez dlugi okres czasu .
Dopiero gdy zaczalem zabawe z 25C-NBOMe ktora bardoz polubilem postanowilem wrocic do tej substancji , 60 mg spozyte oralnie i o dziwo efektu takiego sie nie spodziewalm full +++ z pieknymi magicznymi cevami,oevami , stan umyslu jak najbardziej podobny do 25C-NBOMe (klarowność ,itp)
A domyslam sie ze jeszcze trzyma mnie tolerancja z poprzedniego 2C-G , teraz nei wiem skad tu tyle negatywnych postow na temat tej substancji , czyzbty wczesniuejszy sort byl jakis niepewny ?

A ja liczylem na lekki chill i slabe dzialanie no to sie zdziwilem ;o

Z reszta moge sie w sumie zgodzic wizuale bardzo szybko ustepuja po 2 h jestem juz na ziemi , idealny psychodelik na sniadanie :)
  • 4 / 1 / 0
Witam wszystkich.

Pomóżcie mi rozwiązać tą zagadkę:

Wczoraj o 18 połknąłem ok 40 mg 2C-C w kapsułce.
Kwadrans po 20 stwierdziłem, że... nadal nie czuje działania O_o.

S&S - Swoje cztery ściany; lekki kacyk po wczorajszym wieczorze - mj i VVódeczka.
Kapsułki łyknąłem 20 - 30 min po sytym posiłku - smażona kiełbasa i kanapki z twarogiem i szyneczką.

Wydaje mi się, że właśnie ten posiłek miał coś z tym wspólnego ale żeby w ogóle nie zadziałało?
  • 3449 / 121 / 8
A to na pewno było 2C-C? Posiłek może mieć dużo wspólnego z tym, że wolno wchodzi i nie działa przez długi czas od przyjęcia, ale prędzej czy później i tak się wchłania.
  • 1876 / 23 / 0
No wlasnie ja spotkalem sie z 2 przypadkami ze nigdy sie nie wchlonelo raz 15 mg 2C-E po sytym posilku (normalnie na ta osoba dziala ) i ostatnio 20 mg 2C-T-4 ktora jest juz bardzo wysoka dawka.
  • 3449 / 121 / 8
I co uważasz za prawdopodobną przyczynę?
  • 1876 / 23 / 0
Własnie wiele bym dał zeby uzyskać odpowiedż na to ciekawe zjawisko :cheesy:
  • 4 / 1 / 0
Zrobiłem tak:
Kupiłem kapsułkę z 50 mg 2C-C.
Nie chciałem jeść wszystkiego na raz aby nie było za grubo. Odsypałem trochę do innej kapsułki. Wiadomo jak to jest z sypaniem "na oko". Przyjąłem, że przesypałem 10 mg, a w oryginalnej kapsułce zostało 40 mg. Tak jak pisałem wcześniej, zapodałem te 40 mg pół godziny po posiłku (było to o 18). Po 40 min poczułem... coś. Podniosłem głowę, rozejrzałem się po pokoju - było faktycznie inaczej. Niestety, po chwili wszystko wróciło do normy. Po 20 - kiedy normalnie powinienem już szybować od czasu spożycia - wziąłem kapsułkę w której było 10 mg. Nie łykałem już całej kapsułki tylko ją otworzyłem i wsypałem zawartość do gęby. Smak był go(brrr)rzki. Po ok 30 min zwów poczułem coś...

Zasnąłem dopiero o ok 5 am. Cały czas czułem jakby odprężenie, jakbym był pod wpływem czegoś. Jak patrzyłem na swoją rękę (na skórę) to jakby była normalna ale jednak inna (chciała się mienić, wygładzać). Jak zamknąłem oczy albo znalazłem się w ciemności to jakby chciało być "kolorowo" ale nie było. Jakby chciało, a nie mogło.

Nie była to autosugestia - zasnąłbym wcześniej.

Wydaje mi się, że szturchnęła mnie dawka progowa. Jak wiadomo jest to czasami gorsze od bad tripa - wziąć za mało ;-).

Najgorsze jest to, że z "zestawu" jaki kupiłem na tą substancję liczyłem najbardziej.

Pozdrawiam.
  • 729 / 6 / 0
A co w tym zestawie jeszcze było? Może było coś, co po prostu przytłumiło działanie 2C-C.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 4 / 1 / 0
Nie robie mixów, ale ta kiełbasa na pewno miała coś z tym wspólnego - niech ją szlag! ;-)
  • 827 / 3 / 0
Spożyta dawka 35 mg (68 kg, pusty żołądek), po 30 minutach dała niezwykle falowe doświadczenie. Na pierwszy plan wyłoniła się duża empatia. Moje ciało przeszywała falowo potężna energia, typowa dla tej grupy substancji. Przy tym paradoksalnie nie czułem nawet najmniejszej stymulacji fizycznej. Delikatne morfowanie obrazu oraz wyostrzenia ciepłych kolorów to maksymalne zmiany wizualne jakie dane mi było doświadczyć w takiej dawce. Muzyka przestała docierać do mnie z głośników, płynęła z mojego wnętrza. Erotyka na wielki plus :heart: i właściwie to pod tym względem substancja pokazała mi swoją mocną stronę. Każde muśnięcie, dotyk miało odzwierciedlenie w pięknych kolorowych CEV`ach. Substancja bardzo ciepła, zmysłowa jedyny jej mały minus to troszkę za krótki czas działania (max: 4,5 h gdzie peak: 2h). Choć 2C-C umieściłbym bliżej 2C-E aniżeli 2C-D, substancja wydaję mi się być lekka dla organizmu... Następna próba 45-50 mg.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.