Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SIDWOLUX »
2-cb podczas terapii izotekiem może być niebezpieczne?
  • 32 / 2 / 0
LSD 500 ug +2C-B 30mg zapodane o 13 ale było tak grubo że większość trip nie do opisania wizuale do północy
  • 119 / 14 / 0
07 lutego 2021SIDWOLUX pisze:
2-cb podczas terapii izotekiem może być niebezpieczne?
myślę, że tak. po pierwsze izotek obciąża wątrobę, a po drugie psyche i nawet w ulotce jest napisane, że może powodować depresję, myśli samobójcze itp., więc psychodeliki na takich lekach to słaby pomysł
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
myślę, że tak. po pierwsze izotek obciąża wątrobę, a po drugie psyche i nawet w ulotce jest napisane, że może powodować depresję, myśli samobójcze itp., więc psychodeliki na takich lekach to słaby pomysł
[/quote]

głównie chodzi mi o wątrobę czy 2-cb mocno ją obciąża czy nic jej nie będzie. biore juz jakiś czas i ze skutkow ubocznych nie pojawily sie żadne z tych psychicznych a nawet odwrotnie lepiej sie czuję. wiem że musze ograniczyć alkohol i stymulanty bo to one najbardziej wjeżdżają na wątrobę a jak to jest z innymi dragami np. MDMA, grzyby, 2-cb, kwas??
  • 32 / 2 / 0
Jak chodzi o wątrobe to kwas i grzyby nic nie zrobią 2cb i emka w rozsądnych ilościach też nie widzę problemu
  • 133 / 51 / 0
Mam takie bardzo ogólne pytanie. Jak wygląda dostępność 2C-B w Polsce? Jest możliwość ogarnięcia sobie tego na ulicy czy pozostaje tylko darknet?
  • 15 / 2 / 0
Próbował ktoś tabletek z dziwnym stworkiem z wąsem, napisem 1up, przedziałką i napisem 20mg? Ma być 2CB ale za chuja nie ufam dawkowaniu. Ostatnim razem przy innych tabletkach '20mg' nie podziałało wcale i dopiero przy 2 było czuć to co miało być. Nie chcę przesadzić, ale nie chcę też znowu przeżywać kilkugodzinnego bodyloada bez efektów xD
  • 1455 / 592 / 0
Robi sie z tego watku drugi "Ecstazy opis pigul" . Cholera , kiedy zrozumiecie , ze majac maszyne do wybijania pix mozna na niej uformowac jakikolwiek wzor i nikt Wam nie jest w stanie powiedziec ILE i CO w niej jest po samym opisie :alergia:

Chcesz miec dokladna dawke to kupujesz w prochu i samemu odmierzasz .
Chcesz miec kolorowy talerz to zgaduj zgadula i wierz dillowi na slowo .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 26 / / 0
nie ma po co jak kolga wyżej pisal najlepiej zaopatrzyc sie w 2C-B hbr i
do nosa, zajazdać ale tylko forme hbr bo hcl to najgorszy bodyloading, i piekoło diabelne w noscie
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SIDWOLUX »
12mg dziala na mnie podobnie do MDMA i ten efekt jest u mnie pożądany czy jeśli zjem te 12mg i jak bedzie schodziło dorzuce kolejne 12 to faza sie po prostu przedłuży z podobną mocą czy wjedzie psychodela?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.