02 stycznia 2026ledzeppelin2 pisze:
Działanie bardzo zbliżone do mki a nawet lepsze
2CB lepszy do WCZUCIA sie w muzyke i seks - mka typowo rozrywkowo tyle tylko, że człowiek dochodzi po tym 2 tygodnie do 100% siebie no i przerwy muszą być dużo dłuższe.
04 kwietnia 2026karzeu420 pisze: bardzo możliwe że na dniach pochytam pixę na 2cb i tutaj pytanie: lepiej sniff czy oral, jeśli nie mam pewności co do dawki? brałem to tylko raz w życiu już jakiś czas temu i wtedy skruszyłem całkiem sporą pixę i poleciał sniff nieprzyjemny, ale za to ciapa była ostra i ciekawa. wjechał mocny head high i przez dobrą godzinę nie mogłem przestać cieszyć mordy, tylko potem przyszła zwała. obstawiam że ten krążek nie będzie miał więcej niż 20mg i teraz nie wiem czy powtórzyć sniffa czy spróbować oral i ryzykować stratą materiału.
Serio nie znam substancji, którą tak łatwo odstawić - no ale też nie za wiele ich w życiu brałem.
T.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.