Zobacz ceny ile kosztuje gram prochu 2cb
Jakkolwiek by to nie przeliczać to taka pixa 15 mg 2 c-b nie powinna kosztować 60 zł xd
Podam Ci przykład. Gram MDMA kryształ kosztuje 70 zł
Ile kosztuje pixa MDMA 200 mg ? 20 zł
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
refleksje? jestem dziwna ale jestem sobą więc to jest najważniejsze być sobą, jak i powinnam przystopować z ćpaniem per se.
ja: "może dorzucę nic nie powinno się stać"
psiaps: "czekaj czekaj na efekty"
ja: "eee tam" niucha
15 minut później...
też ja: "O KURWEŁEK MIAŁAŚ RACJĘ XF"
na następny dzień zrobiłyśmy małą powtórkę z 2C-B już z ~= 20 mg sniffem i mniejszymi efektami tym samym
a 2C-B? jak po psychodelach, zjazdu nie było ani też ochoty na napierdalania tego dzień w dzień jak w przypadku nieszczęsnej mefki/biedakatynonów.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.