Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 484 / 143 / 0
40mg nosem to już bym się bał wziąć, 20 pomimo że były niesamowitym przeżyciem to nie prędko (o ile w ogóle) zdecyduje się ponownie na taką dawkę przyjętą w ten sposób. A i jeszcze jak po innych psychodelikach afterglow było fajne tak po tamtym tripie dźwięk był jakiś taki szeleszczący i wykręcałem sobie, że mi tak zostanie i mi się humor przez to psuł. Jednak z czasem przeszło i wygląda na to, że wszystko w porządku.
  • 94 / 10 / 0
chodzilo mi o to ze ponoc 2cb nosem dziala 2 x mocniej niz w brzuchu, wiec 2 pixy 20 mg to 40 mg a moje maja po22, i jakbym jadl oral to dluzej by trwalo dlatego mowie ze 6h pizdy
  • 484 / 143 / 0
A to takie coś jeszcze nie brzmi tak strasznie jak 40mg sniffem. Czas na tripie i tak biegnie inaczej więc już wydaje mi się lżejsze połknięcie 40mg niż krótszy peak, ale o mocy jak połknięte 80mg.
  • 94 / 10 / 0
haha 40mg nie odwazylbym sie sniffem, moze kiedy indziej jak juz poznam te substancje
  • 68 / 16 / 0
Wow, coś nowego dla mnie w świecie dragów. Zawsze myślałem, że 2C-B i Tussi to to samo. Okazuje się jednak jak mnie mój plug uświadomił. że to są różne rzeczy.
Faktu, że Tussi to mieszanka kilku substancji ujebanych różowym barwnikiem zdążyłem się już dowiedzieć. Natomiast z chęcią dowiem się co najczęściej wrzucają do tej mieszanki inspirowanej estetyką 2C-B
  • 484 / 143 / 0
Myślę, że to co tam się znajdzie może się różnić w zależności od źródła, u jednej osoby będzie tylko 2C-B z wypełniaczem, a u innej miks kilku rzeczy.
  • 11 / 3 / 0
15 maja 2023metgecko pisze:
Natomiast z chęcią dowiem się co najczęściej wrzucają do tej mieszanki inspirowanej estetyką 2C-B
Zależne oczywiście od regionu i dostawcy, jednakże dużo źródeł podaje, że jest to najczęściej mieszanka MDMA, ketaminy i kofeiny. Należy unikać tego syfu jak ognia, w niektórych badaniach wykryto nawet oksykodon i tramadol.
  • 68 / 16 / 0
@Up dzięki, kusiło spróbować ale chyba odpuszczę. Jeśli miałbym próbować trampka lub oksów to wolałbym tego nie łączyć z ketaminą i molly
  • 94 / 10 / 0
haha zaraz bede tesotwac 2cb nosem, ponoc maja 22mg - mysle ze serio moze tam tyle byc, zawsze bylem zadowolony testujac substancje od tego tamtego ten
  • 484 / 143 / 0
Przygotuj sobie wcześniej butelkę z wodą bo ja ledwo zdążyłem zanim mnie w łóżko wgniotło, ogólnie szybko wchodzi więc zadbaj o S&S, ja zrobiłem taki test na spontanie i mnie zaskoczyło jak to szybko i mocno weszło.

Czekam na tripraport.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.