Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / 2 / 0
Czy to mozliwe zeby tolerancja tak sie zwiększyła w czasie 6 dni ciagu na starcie 1g wystarczyl na 2 dni aktualnie 2 g nie starczaja na 1 dzien i faza bez szalu a towar ten sam
  • 3854 / 316 / 0
nosownik pisze:
Czy to mozliwe zeby tolerancja tak sie zwiększyła
Jak najbardziej.
Nie waliłem nigdy RC-ków, ale z tych 'tradycyjnych' dragów, to na amfetaminie tolerancja rośnie najszybciej.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Ostatnio przerobiłem 1g w noc, byłem mega wystrzelony. Następnego wieczoru po spożyciu sztuki tego samego sortu zaledwie zwała puściła, ledwo chyciło.
U mnie różnica pierwszego dnia do następnych jest kolosalna. Bez wypoczynku i właściwego odżywiania fetka przestaje na mnie działać niczym jakiś inhibitor a nie releaser.
  • 64 / 4 / 0
Niestety, ale tak to działa. 6 dni ciągu to, chcąc nie chcąc, już dużo. Szczególnie jeśli mowa o ciągu "selfdestruction", czyli zero jedzenia, zero spania tylko stimy. Niebawem, o ile nie już, zaczną się pojawiać psychozy.
Jednak można to przedłużyć o miesiące, jeśli tylko jesteś dość wytrzymały psychicznie i fizycznie, do tego masz środki pieniężne. Przede wszystkim liczy się normalny sen, z czasem wali się kreche do poduchy, ale takiego stanu to nikomu nie życzę, więc te ostatnie kreski walcie max o jakiejś 18, 19. Druga sprawa to normalne odżywianie, ćpając musimy przyjmować posiłki głównie płynne, byle by przełknąć i dostarczyć potrzebne kalorie. Polecam z rana wszelkie szejki z owoców, mleka, jogurtu, owsianki zmielonej itp. można tam wrzucać co tylko dusza zapragnie. Trzeba samemu popróbować co wchodzi, a co nie wchodzi. Miałem zajawki, że półtora roku jadłem serek wiejski zawsze na zwale. Obecnie przechodząc obok nabiału w sklepie, gdy zauważe serek wiejski z automatu mi się cofa.

Sen i jedzenie to są zdecydowanie najważniejsze czynniki, które należy uwzględnić planując grube ćpanie, bez psychoz. Dochodzi do tego coś na uspokojenie, co przy dłuższych ciągach po prostu musi być. Normalni ludzie piją alkohol, mniej normalni walą benzosy, te pokurwione, skazane na samozagładę jednostki walą opio. Szczerze mówiąc to radzę myśleć o wszystkich 3, w takiej kolejności jaką podałem.

Wracając do tolerancji, to nic się na nią nie poradzi. Można jedynie ustalać sobie granicę i ich nie przekraczać by tolerancja za bardzo nie rosła. Jednak każda granica w końcu musi zostać przekroczona, a każda obietnica musi zostać złamana. Takie już jest życie ćpuna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.