Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 325 / 50 / 0
Pomocna przy odkładaniu benzo, pregaby jak i luminal. W połączeniu z benzo i małymi dawkami alkoholu daje przysypki albo głęboki sen.
  • 327 / 68 / 0
Dostałem dwa tabsy po 25mg. Ogólnie od jakiegoś czasu (3 miesiące) jem na przemiennie kodeine, tramal i diazepam, ostatnio prege bo kończe z Tramalem i diazepamem i tym się ratuję. Chciałbym sprawdzić działanie tego otóż leku lecz chciałbym się dowiedzieć czy dawka 25mg nie położy mnie od razu spać. diazepam 10mg już mnie usypia zawsze zajadałem go w połówce :D Wszystkie te leki które wymieniłem jadłem w małych ilościach, problemy z pachwiną i stresem więc brałem bardziej terapeutyczne dawki może ciut zawyżone ale niewiele. Parę razy w weekend zdażyło mi się więcej ale to imprezki były :) (nie pije alkoholu nie biorę stimów jako jedyny w ekipie)
czas zwolnić
  • 963 / 17 / 0
Czy amitryptylina hamuje potliwosc ?
  • 785 / 16 / 0
Zażywa ktoś jeszcze na depresję?
  • 5 / / 0
Czy profil działania amitryptyliny jest zależny od stosowanej dawki?
Uwaga! Użytkownik skidegodt nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1588 / 254 / 0
Biorę obecnie parę antydepresantów i mam na chacie amitryptylinę 25 mg. Myślę żeby zacząć ją brać w niedużej dawce na wieczór, może polepszy mi nastrój bo od dawna jest chujnia, mimo zmiany leków. Próbowaliście amitryptyliny z jakimś SSRI/SNRI? Albo klomipraminę z innymi antydepresantem? To są dość podobne, stare leki.
  • 785 / 16 / 0
Ja biorę juz 225anafranilu i 300 wenli
  • 1588 / 254 / 0
@deoodeoo grube kombo. Jak jest ze snem, udaje ci się wyspać? Jeszcze jedno mnie ciekawi, czy Anafranil faktycznie wycisza myśli w głowie natrętne?
PS chyba już o tym gadaliśmy ale chuj 😀
  • 785 / 16 / 0
No jest git już myśli nie mam żadnych śpię normalnie mi zawsze ją nn pomaga anafranil xd może rano się już przebudzam ale to już 4 5 rano
  • 1431 / 89 / 2
Pomoże w mixie benzo i solo nasienie dla przeć0anej osoby nasenymi?
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.