Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema, spaliłem wczoraj wiadro a dzisiaj wykryłem u siebie rumieńca po ukąszeniu kleszcza (Jak byłem trzeźwy to sprawdziłem drugi raz dla pewności ;-) ). Kleszcz mnie najprawdopodbnie użarł 2 dni temu. I tu moje pytanie na testach diagnozujących boreliozę może dojść do wykrycia THC bądź CBD ? Przez ostatni miesiąc spaliłem może z gram.
  • 12440 / 2419 / 0
nie - to test na obecność boreliozy, a nie THC.
  • 377 / 42 / 0
Rumien pokawia sie po 1-3 tygodniach od ukaszenia i to nie nie u wszystkich. Idz do poz bo borelioze trzeba leczyc anytbiotykami i to dosyc dlugo niestety a jaranie nie ma z tym nic wspolnego, chyba ze przysnales w lesie lol
  • 141 / 36 / 0
Ja miałem boreliozę (chociaż chuj wie czy dalej nie mam) różne są tezy... internet i pojeby zrobili z boreliozy bakterię X, tak jak ze szczepionek zrobili bilet po autyzm.

Na boreliozę, wpierdalałem antybiotyk - doksycyklinę przez 3 tygodnie.

W każdym bądź razie ten test nie wykryje THC itd... poza tym sam test nie jest metodą diagnostyczną. Test na boreliozę daje często "false positive" i jest jedynie badaniem uzupełniającym.
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
  • 1 / / 0
Na 100% nie, wiem, bo sam miałem ostatnio i badają tylko obecność przeciwciał IgG i IgM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.