Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 805 / 142 / 0
THC-A
Nieprzeczytany post autor: visitorQ »
Mam do kupienia izolat THC-A 25g w postaci białego proszku. Zastanawiam się czy warto. Cena wysoka ale kusi mnie już bardzo żeby spróbować.
Takie informacje znalazłem w sieci:

"Izolat THCA to forma kwasu tetrahydrokannabinolowego (THCA) w postaci najczystszego, krystalicznego ekstraktu, który można bezpiecznie spożywać bez efektów psychoaktywnych, ponieważ THCA nie jest psychoaktywne. Pod wpływem ciepła, podczas dekarboksylacji, THCA przekształca się w THC, które jest psychoaktywne"

Próbował ktoś? Zastanawiam się jak to przyjmować, jak się za to zabrać.
Izolat THC-A trzeba najpierw podgrzać żeby podziałało tylko jak?
  • 610 / 62 / 0
Re: THC-A
Nieprzeczytany post autor: motocyklista »
Jak chcesz palić/wejpić to będzie działać bez niczego, jak żreć to trzeba dekarboksylować jak normalne zioło 40min 120C w piekarniku albo wstawić pojemnik z izolatem w gotującą się wodę na 1h. Daj znać jak to podziała jak kupisz.
  • 24 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fichte »
A to można kupić przez internet, jak inne "alternatywne" kannabinoidy czy tam kannabinole typu HHC-XD HWDP? Jeśli to prekursor THC, który wystarczy podgrzać, to raczej już nielegalne 🥴
  • 482 / 68 / 0
Nieprzeczytany post autor: NahoyCito »
THC-A jest w marihuanie. Pod wplywem temperatury zmienia sie w delta 9 thc
Nie, nie jest legalne.
  • 79 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: JulietteS »
@NahoyCito można normalnie kupić i znalazłam opisy na polskich stronach sklepów, że THCA nie jest u nas nielegalne. A na innych, że są nielegalne.

Jak to w końcu jest?
  • 805 / 142 / 0
To jest nadal legalne ale nie warto tego kupować. HHC o wiele mocniejsze. THCA w ogóle nie czuję, nie mam nawet czerwonych oczu. Szkoda kasy
  • 4 / 1 / 0
Kupował ktoś THCA przez internet?
Nie przeszukali paczki?
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.