Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Pierwsza pytanie w co zaopatrywać organizm w jakie witaminy podkreślę ze mam cewnik silikonowy i z początku przytykal mi się.
Jak pic na sile ja podczas ciągu stałe zapominam o nawadnianiu organizmu co ma skutki strasznie ciemnego moczu prosze o jakieś rady poZDRówki 5!
Powód: przeniesiono do właściwego działu
Preparaty podejrzewam te same co dają na tych całych "bufetach kroplówkowych". Polecam zainteresować się tematem.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
10 czerwca 2022Jony1312 pisze: Siemanko wszystkim może i głupie pytanie ale do rzeczy jestem osoba na wózku inwalidzkim jestem tetraplegikiem z góry prosze o nie umoralnianie mnie ze po co furam itd.
Pierwsza pytanie w co zaopatrywać organizm w jakie witaminy podkreślę ze mam cewnik silikonowy i z początku przytykal mi się.
Jak pic na sile ja podczas ciągu stałe zapominam o nawadnianiu organizmu co ma skutki strasznie ciemnego moczu prosze o jakieś rady poZDRówki 5!
A co do picia - sok pomidorowy, wody wysokimi realizowane typu JAN, Slotwinka tylko do tego trzeba jeść bo tak to wszystko wysikasz razem z tymi minerałami co to powinieneś uzupełnić.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.