Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 152 / 4 / 0
Mam takie cpunskie pytanie. Załóżmy, że jestem na programie metadonowym, i nachodzi mnie ochota na mefa czy metę. Przed wzięciem nalewam siuski do szczelnego sloika, po czym jade w tango dwa, trzy tygodnie.

Jak będą wyglądały wyniki testu na mocz, gdy użyć do tego trzy (i więcej) tygodniowego moczu (podczas oddawania próbki brany był tylko metadon, tak jak powinno być)?

Czy pokaże tylko metadon, czy nie pokaże nawet metadonu, a może na 99% będzie nieważny?
  • 1325 / 336 / 12
jak dodasz kupe to po takim czasie będziesz już miał jenkem %-D

już lepiej poproś jakiegoś trzeźwego znajomka o próbkę, zdecydowanie mniej to skomplikowane i obrzydliwe niż kiszenie własnych szczochów
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 19 / 3 / 0
Opróżnić pęcherz, dużo wody wypić. Następnie niewielką ilość moczu nalać i rozcieńczyć wodą. Narkotesty w moczu mają dolną granicę wykrywalności, najniższą dla marihuany. Samodzielnie taki mocz w trakcie "tanga" oddać na badanie, prywatnie, koszt około 100 - 150 PLN. Będziesz wiedział na czym stoisz. Po kilkunastu, kilkudziesięciu godzinach (czyli po przespanej nocy, jakiś czas po przebudzeniu) taki roztwór powinien zawierać ilość metabolitów poniżej dolnej granicy wykrywalności.
  • 54 / 2 / 0
Domyśl się co się stanie jak te siśki ktoś po takim długim czasie otworzy z pojemniczka xd Przeciez Ci co tam pracują znają te zagrywki
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.