Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 2574 / 535 / 0
W tym wątku prowadzimy dyskusję na temat poniższego FAQ: testosteron-cypionate-faq-t79301.html
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 9304 / 1809 / 2
W sumie nie ma zbytnio o czym dyskutować. FAQ kompletne. Można jeszcze je rozwinąć o najczęstsze miksy tzn z czym można miksować cypionat.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 175 / 61 / 2
miksowac mozna ze wszystkim w koncu to estryfikowany naturalny hormon, planuje zrobić faq o wszystkich SAA + faq o mixach, zasadach na cyklu itp. faq o enanie nie przewiduje ze wzgledu na to ze jest to praktycznie to samo co cypio tylko jest leciuteńko "cieższy" nawet dużo vendorów leje enana do cypio albo na odwrót. planuje i mam nadzieje uczynić hyperreal najwiekszym polskim forum o sterydach.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.