Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
OSTRA LIPA. Mam mocne problemy z bezsennością i dziś zapodałem ok. 21 80mg i jak widać do tej pory całkiem nieźle się trzymam.
  • 8103 / 907 / 0
Kurwa, ta benzodiazepina to jakiś święty Graal.Nigdy nie dostałem tego w szpitalu ani od psychiatry.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2429 / 579 / 155
[mention]UJebany[/mention] U rodzinnego łatwo wysępić. Dobrze się sprawdza jako jedna z tych bardziej ,,lajtowych'' benzodiazepin typowo na sen.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2193 / 365 / 0
dałem podrobioną reckę (dopisaną).. tylko na 2 leki sterydowe
babka mówila ze to nie pismo doktora i moze bedzie dzwonic do niego xd
co mi grozi za to
ja nic nie wiem jak cos
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 647 / 63 / 0
Pewnie jak zadzwoni to lekarz powie że nie wypisywać nic takiego i receptę mu przysla a wtedy zobaczy coś tam nabazgral i jesteś u niego spalony
  • 2193 / 365 / 0
Ale mam lekarza co tylko recki wypisuje.. chyba nawet tego nie zapisuje %-D
Mówie co chce, wypisuje, daje kase i spierdalam
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 270 / 13 / 0
Dostałem pakę po 10mg. Luzuje fajnie?

----------------------------------

Ogólnie jakie przerwy między dawkami utrzymać żeby tolerka stała w miejscu?
Narazie wziąłem raz x5mg.

Scali ktoś?

Scalono. taurinnn
Uwaga! Użytkownik DrYale nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
10-20mg to dobra dawka z zerowa tolerka, 5mg to za mało imo. Chyba, ze jesteś wyjątkowy wrażliwy na działanie benzo.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 4 / / 0
Zajebiste benzo, nie spodziewałem się że będzie euforyczne, dla mnie duży dylemat zawsze czy walnąć broma czy temazepam bo oba fajnie euforyczne.
  • 3013 / 1016 / 0
ja uzyskałem receptę na dwa opakowania leku Signopam 10 mg po 20 szt. i jestem ciekaw działania tej benzodiazepiny. podobno ma dosyć euforyzujący profil działania, ale sprawdza się raczej na sen. jak przetestuję, to dokładny opis zamieszczę we wątku tematycznym. obiło mi się o uszy, że temazepam był dosyć mocno nadużywany w UK. musi coś w tym benzo być, że aż tak dobrze działa. to też już swojego rodzaju rarytas, trudny do dostania. teraz biorę Rudotel, więc za Signopam mogę wziąć się za jakiś czas, ale z pewnością spróbuję tej ciekawej benzodiazepiny i wszystko opiszę.

poniżej załączam zdjęcie zapasu Signopamu. design opakowania nowy, taki jak Polfa robi dla wszystkich leków, czyli podłużna paczka z plombą zabezpieczającą.

:tabletki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.