Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
Telmisartan.gif
Lek na nadciśnienie, antagonista receptora angiotensyny II AT1 i AT2 (3000x słabszy niż AT1) ale także agonista PPAR-γ i δ
nieźle podbija wydolność organizmu i nie jest rakotwórczy w porównaniu do rc-sterydów (np. GW501516)
ja przez 2 miesiące brałem 80mg/dobe i dużo mniej się męczyłem, słodkie rzeczy nie smakowały mi jak dawniej, bardzo ciągnęło do chodzenia zamiast siedzenia przed kompem
czy ktoś z was brał telmisartan?
zapraszam do dyskusji :)

od dzisiaj biore 160mg/dobe i będe raportował jak efekty :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3230 / 549 / 0
Ktoś napieprza tutaj nawet takie leki? 🙄
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.