Szukałem tego tematu, ale póki co nic nie znalazłem a mianowicie: które strony z teleporadami wypisują e-recepty na lęki opioidowe? Jeżeli taki temat już istnieje to bardzo przepraszam i proszę o link do tematu. Z doświadczenia mogę napisać kilka zdań a mianowicie. Z leków opioidowych udało mi się dostać jedynie Efferalgan Codeine 16 tabletek. 30mg kodeiny + 500 mg parasyfu którego nie idzie w żaden sposób (albo moje możliwości techniczne są zbyt marne) wyekstraktować. Dostałem 3 opakowania. Oczywiście odpłatność 100%, poprzez teleporady nie ma mowy o jakiejkolwiek refundacji. Zastem jak się okazuje sprawa na dzień dzisiejszy nie jest już taka prosta jak było na początku. Pamiętam, że dostałem wtedy 3 opakowania tego Efferalganu był on dobrym dodatkiem do standardowej porcji. Co z innymi opio? Kode się udało, ale nie potrzeba przecież, żadnej cudownej teleporady żeby ją dostać. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z teleporadami i przede wszystkim z innymi substancjami? Ciekawi mnie co się komu udało wydębić (mowie o ostatnim czasie nie jak dopiero wchodziły teleporad, powiedzmy ostatnie 6 miesiecy) na taka teleporade. Dorzucę tutaj bardzo ważne pytanie a mianowicie czy kołowanie dokumentacji medycznej potwierdzającej stosowanie konkretnego specyfiku na stałe - np opio, tudzież doraźnie - np benzo ma jakiś sens. Z logicznego punktu widzenia sens ma bo prędzej dostaniesz coś jak lekarz ma dupochron niż na gębę (a w każdej teleporadzie jest możliwość dodania dokumentacji), ale czy w większości przypadków dokumentacja = otrzymanie oczekiwanego specyfiku.
Rozpisujcie się ludzie na temat, bo jest obszerny. Co ćpun to historia co teleporada to przygoda. Chwalcie się jaki największy "kaliber" udało się ustrzelić i co ważne - gdzie (strona internetowa) i w jakich okolicznościach, czy dokumentacja byla potrzebna etc etc.
Pozdro ćpuny, miłego weekendu!
Przerzucono do wątku ogólnego telemedycyny — CATCHaFALL
19 sierpnia 2022DobryTemat pisze: Witam,
Szukałem tego tematu, ale póki co nic nie znalazłem a mianowicie: które strony z teleporadami wypisują e-recepty na lęki opioidowe? Jeżeli taki temat już istnieje to bardzo przepraszam i proszę o link do tematu. Z doświadczenia mogę napisać kilka zdań a mianowicie. Z leków opioidowych udało mi się dostać jedynie Efferalgan Codeine 16 tabletek. 30mg kodeiny + 500 mg parasyfu którego nie idzie w żaden sposób (albo moje możliwości techniczne są zbyt marne) wyekstraktować. Dostałem 3 opakowania. Oczywiście odpłatność 100%, poprzez teleporady nie ma mowy o jakiejkolwiek refundacji. Zastem jak się okazuje sprawa na dzień dzisiejszy nie jest już taka prosta jak było na początku. Pamiętam, że dostałem wtedy 3 opakowania tego Efferalganu był on dobrym dodatkiem do standardowej porcji. Co z innymi opio? Kode się udało, ale nie potrzeba przecież, żadnej cudownej teleporady żeby ją dostać. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z teleporadami i przede wszystkim z innymi substancjami? Ciekawi mnie co się komu udało wydębić (mowie o ostatnim czasie nie jak dopiero wchodziły teleporad, powiedzmy ostatnie 6 miesiecy) na taka teleporade. Dorzucę tutaj bardzo ważne pytanie a mianowicie czy kołowanie dokumentacji medycznej potwierdzającej stosowanie konkretnego specyfiku na stałe - np opio, tudzież doraźnie - np benzo ma jakiś sens. Z logicznego punktu widzenia sens ma bo prędzej dostaniesz coś jak lekarz ma dupochron niż na gębę (a w każdej teleporadzie jest możliwość dodania dokumentacji), ale czy w większości przypadków dokumentacja = otrzymanie oczekiwanego specyfiku.
Rozpisujcie się ludzie na temat, bo jest obszerny. Co ćpun to historia co teleporada to przygoda. Chwalcie się jaki największy "kaliber" udało się ustrzelić i co ważne - gdzie (strona internetowa) i w jakich okolicznościach, czy dokumentacja byla potrzebna etc etc.
Niestety strony podawać nie chcę, bo wiadomo jak to jest działa póki się nie zleci kilkadziesiąt osób na tą samą substancję. Jednak ja po którejś próbie wysępienia czegoś innego z opio niż tramal 200 (z tym że nie do ćpania tylko stricte przeciwbólowo, uszkodzony nerw w nodze i praca fizyczna) (nerw w nodze uszkodzony przez przedawkowanie fenta ale to juz inna historia XD) to na którejś stronce po wypróbowaniu kilkunastu udało mi się dostać DHC 60, i wypisuje mi 1 opakowanie co miesiąc, więcej nie chce. Z dokumentacji to jedynie co mu wysyłałem to stare recki na tramal który z kolei dostałem na innych stronach bez żadnej wcześniejszej dokumentacji.
Przerzucono do wątku ogólnego telemedycyny — CATCHaFALL
Pozdro ćpuny, miłego weekendu!
Poprawiono cytat stricte w post — Catch
Placówka POZ ma wgląd do całości bez Twojej wiedzy i zgody. Dlaczego napisałem, że placówka? Tak samo widzi je lekarz, czy ktoś, kto go zastępuje i wklepuje kody - zalogowany w systemie na którymś z kont, jak np pójdziesz na zastępstwo, lub złożysz zapotrzebowanie "na odległość".
Bardziej kwestia tego, czemu dokładnie będzie chciał się przyjrzeć i czy już Cię zaszufladkował, czy zrobi to dopiero, jak zobaczy, że to co Ci pisał, to mało i latasz do innych medyków.
Umieją z tego korzystać, więc nie przesadzaj, bo - niestety, można zapaskudzić sobie PESEL i stracić zaufanie tam, gdzie chociaż coś wystawiają.
www.samobójstwa.com.pl
albo polecam temat na naszym portalu
post3648056.html#p3648056
E. Hemingway
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/profesor.jpg)
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku
Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).