ODPOWIEDZ
  • 351 / 8 / 0
Z ciekawości - jak to wygląda w Polsce? Wiem, jak w Anglii. Podzielcie się proszę wiadomościami.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
jest program na iterferonie
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
interferon alfa lub beta i zefix, wykladasz hajs z wlasnej kieszeni.
Uwaga! Użytkownik Cobra Commander nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Niech żyje polski NFZ!
Tutaj (UK) interferon alfa + ribavirin, nawet bez ubezpieczenia za darmo.
  • 729 / 18 / 0
nfz nas sponsoruje moze i huje ale ja ich wykorzystuje
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
w polsze jes interferon skojarzony z rybawiryna
100% refundacji
czeka sie od roku do ponad roku

calkiem fcipke jak dla mnie, ale nie chce mi sie isc na biopsje i badanie rna wirusa, tzn. dojsc nie moge

w sumie temat nie za bardzo narkotyczny ale watrobowo-depresyjny jak najbardziej.

sto lat sto lat dzieciom
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 729 / 18 / 0
moze i po interferonie da sie podleczyc zultixa ale to przejebany life
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
z tego co mi mowili ludzie po ukonczeniu prog interferonowego to mieli minusik i dobre wyniki aspat/alat...ja tam nic nie robie narazie i jest chujowo jak to w deszczowa pogode kiedy nie ma kamer by tanczyc a pizga po dupie i te sprawy nawet pod kocem.

ale zabieram sie mentalnie, moja sciezka juz przedreptana trzema tip - topami.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 729 / 18 / 0
zotix to wyrok hujow jest go miec inerferon i wogle korewskie zycie
oby nie dac sie trafic byc trafionym hujnia
  • 354 / 4 / 0
To żeś chłopaka i ludzi pocieszył. Pierdolisz NO to co Ty robisz to jest dopiero wyrok walenie heroiny po kablach nie w ciągu kiedy tolerka skacze. Szanuję Cię bo wiem że byłeś wspinacz o ile to nie ściema i wogóle masz jaja, ale Bozia to rozumu Ci poskąpiła a heroina zabrała uczucia tylko pajacujesz ciągle jak freak to było dobre stary ale 10 lat temu. Obudź się.
Fillippo wyleczysz to HCV i będzie good. A co znaczy trzema tip topami? Tzn właścicielem telewizji też jesteś
Viva1 Viva2
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.